Az új Mercedes-AMG G63 gyári, első szereléssel kizárólagosan General Tire gumiabroncsaival érhető el

A General Tire biztosítja a gyári gumiabroncsokat az új Mercedes-AMG G63 modellhez, mely a Mercedes-Benz G-osztályának sportváltozata. Az AMG tuningműhelyéből származó ultranagy teljesítményű SUV-ot gyárilag kizárólag a 20 colos General Tire Grabber HTS60 nyári gumikkal látják el. Az abroncsot úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson közúton és terepen egyaránt.

 

• Exkluzív, világszerte érvényes jóváhagyást kapott a Grabber HTS60 20 colos modell gyári, első szerelésére 

• A nyári gumiabroncs optimális vezetési teljesítményt biztosít közúton és terepen egyaránt

 

Grabber HTS60 – optimális biztonság közúton és azon kívül is

 

A Grabber HTS60 egy tartós nyári gumiabroncs, amelyet kifejezetten terepjárókhoz terveztek. Kiváló futásteljesítményt nyújt még kemény terepen is, bármilyen útviszonyok között – vizes és száraz úton is – egyenletes vezetési élményt nyújt. Az innovatív futófelületi mintázat kiváló kezelhetőséget biztosít az abroncsnak. A jármű vizes útfelületen is könnyen irányítható. A robusztus gumikeveréknek köszönhetően a futófelület kiváló teljesítményt nyújt terepen is. A futófelület alatti szigetelt párnázás távol tartja a járműtől az úthibákat, ami csökkenti a nem kívánt gördülési zajt. A futófelületi mintázat tartós összetétele csökkenti a kopást, ami magas futásteljesítményt és hosszú élettartamot eredményez.

 

 

Ezt a gumiabroncscsaládot a Mercedes-AMG G63-ra a következő méretekben hagyták jóvá számos országban: General Tire Grabber HTS60 MO1A, 275/50 R 20 113H XL

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció