A pénzügyileg legstabilabb vállalatok között a Robot System

A Robot System Kft. mostantól Dun & Bradstreet tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a globális üzleti információszolgáltatás és -minősítés vezetőjeként, minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát értékeli egy folyamatosan ellenőrzött és bizonyított, nemzetközi szakértők által kidolgozott módszertan alapján. Ennek eredményeként került cégünk, a Robot System Kft., a pénzügyileg legstabilabb vállalatok közé.

A Robot System Kft. több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari automatizáció és a robotika területén, ennek köszönhetően a vállalat szoros kapcsolatban áll az automatizálás és robotperifériák iránt érdeklődő és a technológiát alkalmazó vállalatokkal. Az ipari szereplők igényeinek átfogó ismerete alapján a vállalat felismerte, hogy hazánkban és a régió országaiban gyakran ütköznek nehézségekbe a robotos cellák felépítéséhez szükséges eszközök beszerzése során. A Robot System Kft. az IPR-Intelligente Peripherien für Roboter GmbH és a Sumcab Specialcable GmbH kizárólagos hivatalos magyarországi képviseleteként tanácsadást nyújt, valamint perifériákat és egyéb kiegészítőket biztosít a robotizálásba fektető vállalatok számára.

 

A Robot System Kft. 2024-ben megszerezte a Dun & Bradstreet AA (dupla A) Tanúsítványát, ami azt jelzi, hogy cégünkkel való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány a vállalat nemzetközi szintű minősítésén alapul, amely évtizedek óta értékeli a cégeket megbízhatóságuk szerint. Ez a tanúsítvány lehetőséget biztosít az arra jogosult cégeknek, hogy bizonyítsák elismert, megbízható és hitelképes mivoltukat. A Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különböző területein.

 

„A Dun & Bradstreet minősítése nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását tükrözi, hanem azt is előre jelzi, hogy a Robot System Kft. a jövőben is megbízható, stabil szereplője marad a piacnak. Bízunk benne, hogy ezzel a tanúsítvánnyal tovább erősíthetjük vállalatunk pozícióját és megbízható partnerként támogathatjuk a robotika iránt elkötelezett ipari szereplőket” – fejtette ki Nagy Norbert, a Robot System Kft. ügyvezetője a tanúsítvány kapcsán. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció