A 280 Hz-es AGON by AOC 27 hüvelykes ívelt monitor felülmúlja a versenytársakat

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – örömmel mutatja be az AOC GAMING C27G4ZXE modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely a magával ragadó, magas képfrissítési sebességű játék határait feszegeti. 

Az idén bejelentett új G4 gaming termékcsalád részeként az új C27G4ZXE modell elegáns, „lopakodó vadászrepülő” ihlette szögletes kialakítással, 1500R görbülettel és 280 Hz képfrissítési sebességgel büszkélkedhet, ezáltal tökéletes választás a történetközpontú akció- és RPG-játékoktól kezdve a gyors tempójú verseny-, szimulációs vagy lövöldözős játékokat élvező gamerek számára.

 

Lopakodó repülőgép dizájn, gyilkos teljesítmény:
Fast VA panel, 280 Hz és 0,3 ms MPRT válaszidő

 

Elegáns kialakítás, amely bármilyen gamer felszerelést feldob

 

A C27G4ZXE szürke és fekete színösszeállítású, modern dizájnnal rendelkezik, amely zökkenőmentesen illeszkedik bármilyen gamer környezethez. A monitor vékony keretei és a váz éles vonalai elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöznek, amely egy lopakodó repülőgépre emlékeztet, míg az egyszerű, kompakt lábazat stabil alapot biztosít anélkül, hogy csökkentené a monitor általános esztétikáját, és bőséges helyet biztosít az esportolók számára a billentyűzet és az egér mozgatásához. A C27G4ZXE a 100x100 VESA konzol kompatibilitásának köszönhetően többmonitoros, monitorkarokkal ellátott elrendezésekhez is megfelelő.

 

Immerzió 1500R görbülettel

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE lágy 1500R görbülete finoman körbeöleli a felhasználó látómezejét anélkül, hogy torzítaná a vizuális megjelenítést, így igazán magával ragadó játékélményt nyújt. Az ívelt képernyő az emberi szem természetes görbületét követi, kényelmesebb és magával ragadóbb megtekintési élményt nyújtva ezáltal a hosszabb játékmenetek során. Legyen szó akár egy versenyszimulátor pilótafülkéjéről, akár hatalmas, nyitott világok felfedezéséről, a C27G4ZXE görbülete még mélyebbre vonja be a játékosokat az akcióba.

 

Villámgyors 280 Hz képfrissítési sebesség a versenyelőnyért

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE 280 Hz-es képfrissítési sebességével hihetetlenül sima és érzékeny játékmenetet biztosít, így a játékosok a gyors tempójú játékokban versenyelőnyre tehetnek szert. A monitor a legmagasabb overdrive beállításnál akár 1 ms GtG reakcióidőt is elérhet, így a szellemképek és a mozgási elmosódások minimálisra csökkennek. Mivel a mozgás tisztasága elsődleges, a C27G4ZXE továbbfejlesztett MBR (Motion Blur Reduction) üzemmóddal rendelkezik, amely stroboszkópos háttérvilágítást használ a pixelátmenetek észrevehetetlenné tételéhez, és az MPRT (Moving Picture Response Time – Mozgókép-válaszidő) lenyűgöző 0,3 ms-ra csökken, ami gyakorlatilag elmosódásmentes képi megjelenítést eredményez.

 

Full HD felbontás az optimális teljesítményhez

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE Full HD felbontása (1920x1080) ideális egyensúlyt teremt a vizuális letisztultság és a teljesítmény között. Ez a felbontás lehetővé teszi, hogy még a középkategóriás GPU-k is elérjék a monitor lenyűgöző 280 Hz képfrissítési sebességét a legtöbb műfajban, így a játékosok már az első naptól kezdve élvezhetik a C27G4ZXE villámgyors teljesítményének minden előnyét, anélkül, hogy a csúcskategóriás hardverre lenne szükségük.

 

Magas kontrasztú VA panel HDR10-támogatással

 

A C27G4ZXE 4000:1 kontrasztarányú, nagy kontrasztú gyors VA panellel rendelkezik, amely mély feketéket és élénk színeket biztosít a lenyűgöző vizuális élményhez. A HDR10-támogatással párosulva a monitor a fényerő és a színszintek szélesebb tartományát képes megjeleníteni, a sötét és világos jelenetekben is kiemelve a bonyolult részleteket, tovább fokozva a játékvilágban való elmerülést.

 

Adaptive-Sync a szakadozástól mentes játékhoz

 

A kép szakadozásának és akadozásának kiküszöbölése érdekében az AOC GAMING C27G4ZXE támogatja az Adaptive-Sync technológiát, amely a zökkenőmentes és gördülékeny játékélmény érdekében szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU kimenetével. Ez a technológia biztosítja, hogy a játékosok zavaró vizuális műjelenségektől mentes játékot élvezhessenek, függetlenül a grafikus kártyájuktól.

 

Gyors frissítési sebességű család a különböző igényekhez

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE csatlakozik az AGON by AOC által idén nyáron bevezetett, 280 Hz képfrissítési sebességet kínáló, megfizethető árú gaming monitor családjához, amelynek tagja például a 27G2ZN3/BK modell, sík képernyős 27 hüvelykes Fast-VA panellel és állítható magasságú lábazattal, vagy a C27G2Z3/BK modell, ívelt 27 hüvelykes Fast-VA panellel és szintén állítható magasságú lábazattal.

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING C27G4ZXE modell 2024 július végétől lesz elérhető, 3 éves garanciával 229,00 € ajánlott fogyasztói áron.

 

____________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció