Egy megfizethető 27 hüvelykes monitor, amely egyensúlyt teremt az immerzió és a sebesség között

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor és IT-kiegészítő márkája – örömmel jelenti be az AOC GAMING C27G2Z3/BK modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort, amely ötvözi a magával ragadó vizuális élményt a villámgyors teljesítménnyel. Az egyaránt versenyző és alkalmi játékosok számára tervezett C27G2Z3/BK 280 Hz-es képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel, valamint 1500R görbületű, nagy kontrasztú Fast VA panellel büszkélkedhet, mindezt megfizethető áron.

 

280 Hz tiszta adrenalin: Az AOC GAMING C27G2Z3/BK kijelző kiválóan alkalmas versenyzésre, szimulációra és gyors tempójú versenyekre

 

Az élvonalban

 

Az AOC GAMING C27G2Z3/BK 1500R görbülete beburkolja a felhasználókat a játék világával, és olyan magával ragadó élményt nyújt, amely még mélyebben bevonja őket az akcióba. Az ívelt 27 hüvelykes képernyő természetesebb és kényelmesebb megtekintési élményt nyújt, csökkentve a szem megerőltetését és fáradását a hosszabb játékmenetek során. Akár egy nagy sebességű szimulációban száguldozik az utcákon, akár hatalmas, nyitott világokat fedez fel, a C27G2Z3/BK görbülete fokozza a felhasználó jelenlétének és bevonódásának érzését.

 

Villámgyors teljesítmény a versenyelőnyért

 

Az AOC GAMING C27G2Z3/BK villámgyors 280 Hz képfrissítési sebességével felülmúlja a jelenlegi 240 Hz-es esport-szabványt, és rendkívül sima és érzékeny játékmenetet biztosít, ezáltal a játékosok a gyors tempójú versenyműfajokban előnyre tesznek szert. A legmagasabb overdrive beállítás használatával a monitor akár 1 ms GtG reakcióidőre is képes, ami biztosítja, hogy a szellemképek és a mozgási elmosódások gyakorlatilag megszűnjenek, miközben éles és tiszta képi megjelenítést biztosít. A még zökkenőmentesebb élmény érdekében a C27G2Z3/BK modell MBR (Motion Blur Reduction) beállítással rendelkezik, amely egy stroboszkópos háttérvilágítással 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time – Mozgókép válaszidő) értéket tesz lehetővé, tovább javítva ezáltal a mozgás tisztaságát.

 

Nagy kontrasztú képi megjelenítés HDR10 támogatással

 

4000:1 magas kontrasztarányával az AOC GAMING C27G2Z3/BK Fast VA panelje kivételes képminőséget biztosít, mély feketéket és élénk színeket jelenít meg az igazán magával ragadó vizuális élmény érdekében. A HDR10 megfelelésnek köszönhetően a monitor a fényerő és a színszintek szélesebb skáláját képes megjeleníteni, kiemelve a legfinomabb részleteket a sötét és világos jelenetekben egyaránt. A Full HD felbontás (1920x1080) finom egyensúlyt teremt a vizuális letisztultság és a teljesítmény között, így még a középkategóriás GPU-k is képesek elérni a monitor lenyűgöző, 280 Hz képfrissítési sebességét, így a felhasználó számos műfaj esetében élvezheti a nagy sebességű játékmenetet.

 

Adaptive-Sync a szakadozástól mentes játékhoz

 

A kép szakadozásának és akadozásának kiküszöbölése érdekében az AOC GAMING C27G2Z3/BK támogatja az Adaptive-Sync technológiát, amely a zökkenőmentes és gördülékeny játékélmény érdekében szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU kimenetével. Ez a technológia mind az NVIDIA, mind az AMD GPU-kkal kompatibilis, így a felhasználók nagy többsége élvezheti a zökkenőmentes játékot.

 

Ergonomikus kialakítás a kényelemért és a komfortért

 

A C27G2Z3/BK stabil és ergonomikusan állítható lábazattal rendelkezik, 130 mm-es magasságállítással, döntési- és forgatási funkcióval, így minden felhasználó megtalálhatja a beállításának megfelelő tökéletes betekintési szöget. A monitor vékony kávájának és elegáns kialakításának köszönhetően vonzó kiegészítője lehet bármely gaming helyiségnek, míg a VESA konzol kompatibilitás további rugalmasságot biztosít a falra szereléshez vagy a többmonitoros elrendezésekhez.

 

Árak és elérhetőség

 

Az AOC GAMING C27G2Z3/BK modell 2024 június végétől lesz elérhető, 3 éves garanciával 239,00 € ajánlott fogyasztói áron.

 

_________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció