Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

 

65 W-os GaN III-as gyorstöltő két kimenettel

 

A GaN-technológiának köszönhetően a nagy teljesítményű töltők mérete jelentősen lecsökkent, így, egy alig 10 cm magasságú adapter is képes 65 W-os teljesítményt leadni a PD-támogatású laptopok, tabletek és telefonok töltéséhez.

 

A Sandberg AC Charger Dual USB-C PD65W EU ráadásul két USB-C porttal is rendelkezik, így egyszerre két készülék töltésére is alkalmas. Az elsődleges port teljesítménye maximum 65 W, míg a másodlagosé 20 W, azonban két eszköz töltésénél a 65 W-os teljesítmény oszlik szét 45+18 W-ra.

 

Biztonság tekintetében a töltőfej túlterhelés-védelemmel is rendelkezik, ráadásul az eszköz borítását is tűzálló anyagból készítették el.

 

 

Hordozható 3 az 1-ben töltő

 

A Sandberg 3 az 1-ben töltőállványával akár egyszerre töltheted fel MagSafe- és Qi-kompatibilis okostelefonjaidat, okosórádat és Apple Airpods vezeték nélküli fülhallgatóidat. A töltőállvány egy kihajtható tartóval is rendelkezik, ami alulról képes megtámasztani okostelefonodat, emellett pedig MagSafe-kompatibilis, így akár 15 W-os vezeték nélküli töltést is biztosíthat iPhone 12 vagy újabb készülékeidhez. Mágneses (MagSafe) kapcsolat nélkül a töltő 10 és 7,5 W-os teljesítménnyel tudja tölteni a Qi-kompatibilis telefonokat.

 

A kihajtható alumíniumtöltőn további két, vízszintes elhelyezésű töltőfelület is helyet kapott, melyek az Apple Watch okosórák és az Apple Airpods fülhallgatók töltésére alkalmasak. Ezek 5 és 2,5 W-os töltési teljesítmény leadására képesek. 

 

A töltőállomás maximum 9 V / 3 A-es, 27 W-os bemeneti áram felvételét támogatja, így az eszköz töltési teljesítményét az is befolyásolja, hogy egyszerre hány eszközt próbálunk róla tölteni, illetve milyen teljesítményű töltőadapterre csatlakoztatjuk.

 

A 65 W-os GaN töltőadapter és a 3 az 1-ben töltőállomás tökéletes párosításnak bizonyul, ami mind okoseszközeink, mind pedig laptopunk töltését is képes ellátni. A két eszköz hamarosan a magyar viszonteladók kínálatában is kapható lesz.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció