Az LG fejlett aut√≥s platformj√°val √©rkezik a Kia leg√ļjabb elektromos j√°rmŇĪve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselŇĎ autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az elsŇĎ olyan elektromos jármŇĪ, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja elŇĎször tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

A webOS-alapú platform az otthoni szórakoztatás élményét helyezi át az autó utasterébe. Mindez összehangban van az LG mobilitásról alkotott jövŇĎképével, amely az autót "kerekeken guruló élettérként” értelmezi újra. Az új platform szerves részét képezi az LG AlphaWare-nek, az LG olyan szoftveres megoldásokból álló csomagjának, amit a cég kifejezetten a szoftveresen definiált jármŇĪvekhez (SDV) állított össze. A most debütáló megoldás olyan tartalmak széles választékát kínálja, amelyek világszerte népszerŇĪvé tették a webOS okosplatformot futtató LG televíziókat. A kifejezetten utastéri környezetre optimalizált, webOS-sel mŇĪködŇĎ LG autós platformmal a felhasználók akárcsak otthon, út közben is kényelmesen hátradŇĎlve nézhetik kedvenc tartalmaikat. 

 

 

Az LG autós tartalomplatformja szórakoztatóbb és hasznosabb idŇĎtöltéssé teszi az ingá-zást és az autóban utazást – felnŇĎtteknek és gyerekeknek egyaránt. A Kia EV3 sofŇĎrjei és utasai számos prémium streaming-alkalmazáshoz – többek között a Netflix és a Yo-uTube platformokhoz – kapnak kényelmes hozzáférést. Az LG és a Kia szoros együtt-mŇĪködésének köszönhetŇĎen az EV3-ban minden utas számára azonnal elérhetŇĎ az LG okosplatformja, az autó beépített képernyŇĎin mindenki a saját ízléséhez illŇĎ, kiváló minŇĎ-ségŇĪ tartalmakat fogyaszthat. A streaming szolgáltatásoktól és a közösségimédia- plat-formoktól kezdve a gyerekeknek szóló oktatási tartalmakig a felhasználók számos olyan tartalomhoz férhetnek hozzá, amelyek korábban csak mobileszközökön vagy televízión voltak elérhetŇĎek.* 

 

____________________

*A szolgáltatás használatához autós adatcsomag-elŇĎfizetés szükséges.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció