Újabb díjat nyertek a Zyxel tűzfalmegoldásai

A valós felhasználói tapasztalatokon alapuló kutatás kiemeli a Zyxel Networks termékeinek felhasználóbarát kezelhetőségét, megbízhatóságát és funkcionalitását, amelyek kis- és középvállalati áron nyújtanak nagyvállalati teljesítményt. 

A Zyxel Networks tűzfalmegoldásai Champion státuszt kaptak a Techconsult – neves független német kutatási és elemző szervezet, a Heise csoport tagja – legutóbbi, biztonsági megoldásokat vizsgáló Professional User Ratings (PUR) felmérésében.

 

Több mint 3500 felhasználói szervezet biztonsági szakértője vett részt a Techconsult professzionális felhasználói értékelésében: a Security Solutions 2024 felmérésben. Arra kérték őket, hogy bizonyos szempontok szerint értékeljék a termékeket és szolgáltatásokat, majd a gyártókat a megoldás/technológia kiválóság és a vállalati kiválóság alapján rangsorolták. A Zyxel Networks egyike volt annak a nyolc gyártónak, amely a legmagasabb "Champion" státuszt kapta, mivel kiérdemelte a legmagasabb általános Solution/Technology Excellence minősítést és a negyedik legmagasabb Company Excellence besorolást. 

 

A Zyxel Networks tűzfalait kiválónak értékelték a felhasználóbarát és megbízható működés szempontjából, valamint az általános funkcionalitás és a megfelelőség tekintetében is magas pontszámot kaptak. A Zyxel Networks termékportfóliója az egyik legjobbnak bizonyult, és a felhasználók a Zyxel Networks tanácsadóinak és partnereinek támogatását és műszaki hozzáértését, valamint a folyamatos termékfejlesztést is magasra értékelték.

 

 

Kevin Drinkall, a Zyxel Networks EMEA régió marketing és GTM-stratégiáért felelős igazgatója kijelentette: "A Techconsult felmérése rendkívül jelentős, mivel valós felhasználói tapasztalatokon alapuló, független nézőpontot nyújt a biztonsági megoldások hatékonyságáról és a gyártók által nyújtott szolgáltatásról. A PUR Security Solutions 2024 legutóbbi felmérése szerint a Zyxel Networks és tűzfalmegoldásai a legjobbak között vannak – mind a hálózatoknak nyújtott védelem, mind a partnereinknek és ügyfeleinknek nyújtott magas szintű szolgáltatás tekintetében. Ez valódi visszaigazolása a Zyxel Networks innovációs képességének, valamint annak, hogy nagyvállalati teljesítményt és funkciókat kínál kis- és középvállalati áron. Hiszünk abban, hogy az iparág egyik legjobb és leghatékonyabb termékkínálatával rendelkezünk, és ezek az eredmények is ezt támasztják alá."

 

A kutatás eredményeinek szemléltetésére a Techconsult egy "PUR-gyémántba" helyezi a forgalmazókat, amely megmutatja, hogy az egyes forgalmazók hol helyezkednek el a termékeikre és szolgáltatásaikra vonatkozó ügyfélértékelések alapján. Az alapos értékelés mind a megoldásokon átívelő, mind a megoldásspecifikus kritériumok alapján történik, amelyek olyan funkcionális területeket vizsgálnak, mint a teljesítmény, a funkcionalitás, a felhasználóbarátság és a felhasználói elégedettség. Azokat a gyártókat veszik figyelembe, amelyekkel kapcsolatban elegendő számú pozitív visszajelzés érkezett. A legfrissebb Techconsult PUR biztonsági gyémántba 22 gyártó került be. 

 

Raphael Napieralski, a Techconsult elemzője kifejti: "A tűzfalmegoldások fontos részét képezik bármely vállalat informatikai biztonságának. A biztonságot ma és a jövőben garantáló technikai szempontok mellett a felhasználóbarát kezelhetőség is egyre fontosabb szerepet játszik. Ami egykor talán bónuszpont volt, ma már abszolút alapkövetelmény a felhasználók szemében. Olyan megoldást várnak el, amely könnyen és intuitívan használható. A Zyxel Networks a legmagasabb biztonsági szabványokat és a nagyfokú felhasználóbarát jelleget ötvözi. A nagyon magas termékhűség és az ajánlási arány alátámasztja a Zyxel Networks erős általános eredményeit, és jól mutatja, hogy a vállalat nagy hangsúlyt fektet ügyfelei elégedettségére."

 

A Techconsult jelentésében a hálózati tűzfal alatt bármilyen – hardveres, szoftveres vagy felhőalapú – megoldást értünk, amely a hálózat védelmére specializálódott. A Techconsult kutatási és elemző cég évente több mint 35 000 interjút készít üzleti és technológiai döntéshozókkal. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció