Nagy teljesítményű, ultragyors gaming monitor

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája –  büszkén mutatja be az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt, egy olyan élvonalbeli monitort, amely az esport-szintű teljesítményt példa nélküli megfizethetőséggel ötvözi. 

A kompetitív játékosok számára tervezett 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK a legjobbat nyújtja anélkül, hogy megroppantaná a költségvetést, és 280 Hz képfrissítési sebességgel, nagyon alacsony bemeneti késéssel, gyors válaszidővel (akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT), Adaptive-Sync VRR szinkronizációval és nagy kontrasztú Fast VA panellel rendelkezik, új mércét állítva fel az elérhető, versenyképes gaming teljesítményben.

 

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellel szabadjára engedhetők a játékban rejlő lehetőségek: 280 Hz és alacsony input lag

 

Számos világ legjobbika

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK számos technológia előnyeit egyesíti. Az élénk, kontrasztgazdag Fast VA panelnek köszönhetően a színvisszaadás élethű, így a játékosok mély fekete szintekkel és széles színskála lefedettséggel (123,3% sRGB terület és 92,2% DCI-P3 lefedettség) élvezhetik a történetközpontú, akciójátékokat. A 280 Hz képfrissítési sebességnek és az alacsony bemeneti késésnek köszönhetően a gyors tempójú versenyjátékokban a játékvilág szorosan összekapcsolódik a felhasználóval. Az MBR (mozgási elmosódás csökkentés) beállítás kihasználásával a monitor 0,5 ms MPRT (mozgókép válaszidő) értéket ér el, ami stroboszkópos háttérvilágítással jelentősen javítja a mozgás tisztaságát. A játékosok így pontosabban követhetik az ellenfeleket, és gyors tempójú jelenetekben gyorsabban reagálhatnak a mozdulataikra. Mindent egybevetve a 27G2ZN3/BK a legtöbb gamer számára minden bizonnyal egy meta loadout-hoz lesz hasonló: az egyik legköltséghatékonyabb, magas képfrissítési frekvenciájú gaming monitor, amely bármilyen játékban kiemelkedő teljesítményt nyújt.

 

Minden ezredmásodperc számít

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK 280 Hz képfrissítési sebessége maga szintű gördülékenységet és érzékenységet biztosít. Ez a villámgyors képfrissítés elengedhetetlen az olyan gyors tempójú játékokhoz, mint az első személyű lövöldözős játékok, a versenyjátékok és a harci játékok, ahol a másodpercek töredéke alatt adott reakciók jelenthetik a különbséget a győzelem és a vereség között. Minél magasabb a képfrissítési sebesség, annál kisebb az input lag. A monitor alacsony bemeneti késése biztosítja, hogy minden parancs azonnal végrehajtásra kerüljön, zökkenőmentes kapcsolatot biztosítva ezáltal a játékos cselekedetei és a képernyőn megjelenő eredmény között.

 

 

Nagy kontrasztú, érzékeny Fast VA panel a magával ragadó látványért

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK 27 hüvelykes Full HD Fast VA panellel rendelkezik, amely a magával ragadó játékélmény érdekében élénk színeket és mély feketéket biztosít. A Fast VA panel technológia kivételes natív kontrasztarányt kínál (4000:1), így minden részlet kivehető lesz, a legsötétebb árnyékoktól a legvilágosabb fénypontokig. A 300 nites fényerővel és HDR10-megfelelőséggel ez a monitor lenyűgöző tisztasággal és mélységgel kelti életre a játékokat.

 

Zökkenőmentes kompatibilitás és ergonomikus kialakítás

Az AGON by AOC tudja, hogy a játékosok többféle platformot használnak, ezért az AOC GAMING 27G2ZN3/BK modellt úgy tervezte meg, hogy a PC-s és konzolos játékokhoz egyaránt zökkenőmentesen illeszkedjen. A konzolokon 1080p felbontás mellett 120 Hz képfrissítési sebesség támogatásával a játékosok minden kedvenc eszközükön élvezhetik a gördülékeny és érzékeny játékot. A monitor 2x HDMI 2.0 porttal és 1x DisplayPort 1.4 porttal rendelkezik, így bőséges csatlakozási lehetőségeket biztosít.

A hosszú játékmenetek alatti kényelem érdekében a 27G2ZN3/BK egy 130 mm-es tartományban állítható magasságú, billenthető, forgatható és dönthető lábazattal van ellátva. A játékosok könnyedén beállíthatják a monitort az általuk preferált látószöghöz, a hosszabb játékkényelem érdekében csökkentve ezáltal a nyak és a szem megerőltetését. A Flicker-Free technológia és a LowBlue üzemmód tovább növeli a használhatóságot éjszakai játék közben. A monitor OSD-jében található dedikált játékfunkcióknak köszönhetően a felhasználók finomhangolhatják a színeket és a telítettséget, a fénypontokat és az árnyékokat (Shadow Control), a célkeresztet (Dial Point) vagy a másodpercenkénti képkockaszámlálót (Frame Counter). Az OSD a könnyű és nagy képességű AOC G-Menu szoftver segítségével is elérhető.

 

Árak és elérhetőség

Az AOC GAMING 27G2ZN3/BK 3 év garanciával érkezik, és már elérhető, pénztárcabarát, 239.00 € ajánlott fogyasztói áron.

_________________________

*A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2023 Q4 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció