Másodpercenként akár 480 képkockát is képes megjeleníteni az LG új monitorja

Az LG legújabb, játékosoknak szánt, 32GS95UE-B UltraGear OLED monitorja minden eddiginél gördülékenyebb grafikus megjelenítést ígér. A képfrissítési ráta mellett a csúcsfényerő is jelentősen növekedett a gyártó korábbi monitorjaihoz képest, így világosabb környezeti viszonyok mellett is tiszta és élénk képet kapnak a felhasználók.  

A tavalyi UltraGear OLED monitorszériához képest az LG idén egy másodpercenként akár duplaannyi képkocka megjelenítésére képes monitort fejlesztett, ami mostantól elérhető a magyar vásárlók számára is. 

 

 

Több képkocka, kevesebb elmosódás

 

A világ első VESA-tanúsítvánnyal rendelkező, ún. Dual-Mode monitorján egy kapcsoló segítségével gyorsan és kényelmesen válthatunk a 4K felbontás mellett 240 Hz-es, valamint a FullHD felbontás mellett 480 Hz-es képfrissítési ráta között. Játék közben kimondottan fontos a gyors reakcióidő, amit az új készülék esetében extra alacsony, 0,03 ms-os (GtG) válaszidő támogat.

 

A tiszta megjelenítés érdekében az LG tovább csökkentette a monitorokra gyakran jellemző fordított szellemképesedést, emellett törekedett a részletek éles megjelenítésének elősegítésére is, hogy a játékokat miden korábbinál folyékonyabb mozgás és tisztább képi világ mellett élvezhessék a felhasználók. 

 

 

Élénk színek minden környezetben

 

A 32GS95UE-B monitor az LG korábbi gaming monitorjaihoz képest megnövelt, 1300 nites csúcsfényerővel és 275 nites standard fényerővel rendelkezik. A monitor OLED panelje önálló fénykibocsátásra képes pixelekből áll, ezért a kijelző akár világosabb fényviszonyok mellett is tiszta képet nyújt – mindezt úgy, hogy a fényerő növelése nem megy a kontraszt rovására. Az Anti-glare és az alacsony tükröződés technológia szintén azt szolgálja, hogy még egy világosabb szobában is teljes maradjon a játékélmény. 

 

A VESA DisplayHDR True Black 400 specifikációval a monitor minden jelenetet élethű részletekkel jelenít meg, függetlenül attól, hogy az sötét vagy éppen világos: a kijelző 1 500 000:1 kontrasztaránnyal*  és DCI-P3 98,5% színpontossággal rendelkezik.

 

A monitor teljesen új megjelenést is kapott az elődmodellekhez képest. A készülékkel az UltraGear új formatervezési megoldása, az ún. Unity Hexagon kialakítás is bemutatkozik. A látványos külső mellett a tervezők célja volt, hogy a monitor ne foglaljon el sok helyet az asztalon, és könnyen elhelyezhető legyen. Az L-alakú állványával a készülék stabilan elhelyezhető, mégis minimális helyet foglal az íróasztal területéből. 

 

 

Kíméljük a szemünket!

 

Legyen szó játékról vagy mindennapi használatról, a monitorok esetében különösen fontos szempont a kijelző szemekre gyakorolt hatása. A képernyő előtt eltöltött hosszú órák szemfáradtságot és hosszú távon látáskárosodást okozhatnak – a kék fény ráadásul az alvásminőségre is negatív hatással van. Az LG Live Color Low Blue Light technológiájának köszönhetően a 32GS95UE-B úgy kíméli a felhasználók szemeit, hogy közben a megjelenített kép élénk és élethű marad. A vállalat OLED paneljei Flicker-Free (villódzásmentes), Discomfort Glare Free (kellemetlen tükrőződéstől mentes) és Low Blue Light (alacsony kékfénykibocsátású) minősítést kaptak az UL nevű biztonságtudományi vállalattól.

 

Az LG 32GS95UE-B UltraGear 4K UHD OLED Dual-Mode gaming monitorja már kedvezményes áron előrendelhető az LG webáruházában a készlet erejéig.

 

_________________________

*1,5 m:1 a kontrasztarány 25%-os APL mellett.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció