Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

A hazai és határon túli települési, városi és vármegyei önkormányzatok, térségek, társulások, szakmai és civil szervezetek, vállalkozások egyaránt elnyerhetik az elismerést a városuk, településük, illetve térségük érdekében 2023. augusztus 1. és 2024. december 31. között megvalósított marketing tevékenységükkel. Ezúttal a négy, klasszikus kategóriában lehet nevezni, úgymint

● Marketingkommunikációs megoldások, programok, projektek,

● Márka- és identitásépítés marketingje,

● Rendezvény-esemény szervezése és marketingtámogatása,

● Konkrét fejlesztési projektek marketingprogramjai, kampányai.

 

A hosszú pályázati időszakra tekintettel a zsűri öthetente értesíti a pályázókat hogy projektükkel elnyerték-e a „szakmai minősítést”, s melyik pályázattal, mennyivel nőtt a gyémántjaik száma.

 

 

Az ünnepélyes díjátadó – ahol a „városmarketing fővárosa”, „a városmarketing nagykövete”, „a kisvárosi első”, a „marketingaktív megye” nagydíjak is átadásra kerülnek - 2025. február 6-án, Budapesten, a Marketing TRENDFÓRUM rendezvényen, egy „Városfejlesztő marketing” című konferencia-szekció kíséretében, az „Év honlapja” és a „Marketing Diamond” díjakkal együtt lesz.

 

A legjobb városfejlesztést, városépítést támogató marketingprojektek, s mellette a vármegyei identitást, vármegyék fejlesztését, népszerűsítését célul tűző legjobb marketing aktivitások különdíjban részesülnek!

 

Prof. Dr. Piskóti István, a Marketing és Turizmus Intézet igazgatója, a díj egyik alapítója, egyben a zsűri elnöke hangsúlyozza, hogy az egyre népszerűbb, az egyre több kiváló marketing megoldást felmutató verseny jól mutatja a marketing tevékenység szerepének felértékelődését, annak sokszínűségét, erősödő szakmaiságát a területek, települések fejlesztésében, ismertsége, elismertsége építésében.

 

További részletek és pályázatbenyújtás a www.varosmarketingdij.hu oldalon.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció