A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK t√∂rt√©net√©nek legmagasabb pontsz√°mmal rendelkezŇĎ kamer√°s okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképezŇĎ a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting fŇĎkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögŇĪ kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

163 ponttal a HUAWEI Pura 70 Ultra érte el az eddigi legmagasabb pontszámot a DXOMARK független minŇĎségellenŇĎrzŇĎ tesztlabor okostelefonkamera-rangsorának történetében. A DXOMARK szakértŇĎi kiemelték a HUAWEI Pura 70 Ultra rekordot döntŇĎ Ultra Speed Snapshot funkcióját, amely akár óránként 300 kilométeres sebességig lehetŇĎvé tesz nagy sebességŇĪ fényképezést, így olyan rövid ideig tartó pillanatok is megörökíthetŇĎk, mint egy kisállat rohanása, vagy egy pörgŇĎs sportesemény legizgalmasabb megmozdulásai. Magas, 125-ös pontszámmal jutalmazták a készülék autófókusz-funkcióját, dicsérve a pontosságát és sebességét.

 

 

Az okostelefon Ultra Lighting Pop-Out kamerája is kivívta a szakértŇĎk elismerését. A visszahúzható kameraszerkezet az Advanced Rotatory Transmission System megoldás révén automatikusan kinyúlik felvétel közben, és így több hely szabadul fel a belsŇĎ kameraszerkezeten belül. Így a kamera képérzékelŇĎ szenzoraira több fény jut, ami tágabb dinamikatartományt, jobb éjszakai felvételeket jelent. A DXOMARK értékelése szerint a készülék „dinamikatartománya nagyon széles, és a kontrasztok kiemelkedŇĎek, ha a fényképeket HDR-képernyŇĎn nézzük”, illetve hozzátették, hogy „a színek nagyon kellemesek a HDR-kijelzŇĎn”.

 

A DXOMARK kiemelkedŇĎ, 164-es pontszámmal értékelte az új generációs Ultra Lighting makró telefotó-kamera zoomfunkcióját, különösen dicsérve a kellemes makróperspektívát és az éles képeket. A szakértŇĎk arra is rávilágítottak, hogy a kamera nagy részletgazdagságot produkált zoomfunkciójával minden vizsgált tartományban, valamint még gyenge fényviszonyok között is alacsony volt a zajszint.

 

A prémium kategóriás HUAWEI Pura 70 Ultra a kiemelkedŇĎ fotós képességek és a továbbfejlesztett optikai rendszer mellett 6,8 colos kijelzŇĎvel rendelkezik, a különleges Crystal Armor Kunlun Glass kijelzŇĎ pedig rendkívüli, a korábbi modelleknél hatékonyabb karcolás- és törésállóságot biztosít. Az 5200 milliamperórás akkumulátorral rendelkezŇĎ telefonhoz 100 wattos SuperCharge Turbo töltŇĎ tartozik.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció