√öj Marketplace-vezetŇĎ az eMAG Magyarorsz√°gn√°l

Házon belülrŇĎl érkezik az eMAG Marketplace új vezetŇĎje: Polgári Balázs korábban a társaság  ügyfélszolgálatát vezette, 2024. márciustól viszont az online kereskedŇĎ bŇĎvülése szempontjából kulcsfontosságú piactér platform mŇĪködését fogja irányítani.

Márciustól Polgári Balázs tölti be a Marketplace Director pozíciót az eMAG Magyarországnál: a szakember 2017-ben csatlakozott a vállalathoz ügyfélszolgálati vezetŇĎként. Ebbéli munkakörében évek óta közremŇĪködik az eMAG Marketplace platformjának mŇĪködtetésében, hiszen az ügyfélszolgálat dedikált részlege egyaránt kapcsolatot tart a piactéren árusító kereskedŇĎkkel és a platformról rendelŇĎ felhasználókkal. 

 

Magyarországon az eMAG  piactér üzleti modell egyik fontos zászlóvivŇĎje:  Marketplace platformja segítségével a vállalat közel tízmilliósra bŇĎvítette termékkínálatát, és a magyar webáruházában tíz termékbŇĎl közel hatot már a Marketplace-partnerek értékesítenek. 

 

A vállalat Marketplace Academy néven  teljeskörŇĪ, a webes étékesítési csatorna kialakításától az online marketing használatához minden szükséges alapismeretet tartalmazó online tananyaggal segíti partnereinek munkáját. Egy másik fontos feladatának pedig azt tekinti az eMAG, hogy a platformján már jelen lévŇĎ partnereit rávegye a határon túli kereskedelemre, hiszen a magyar, román és bolgár piacon keresztül 35 millió potenciális ügyfelet érhetnek el.

 

Polg√°ri Bal√°zs


“A Marketplace platform kulcsfontosságú az eMAG növekedése szempontjából, és Polgári Balázs már megismerhette a folyamatainkat, és nemcsak belülrŇĎl, hanem az ügyfél szemszögébŇĎl is rálátása van rájuk. Mivel az elmúlt hat évben részt vett a vállalat számos stratégiai projektjének megvalósításában, számítunk további sikeres munkájára új szerepkörében” – kommentálta az új Marketplace-vezetŇĎ kinevezését Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetŇĎje.

 

A tanulmányait hazai és hollandiai felsŇĎoktatási intézményekben megszerzŇĎ szakember egyaránt rendelkezik logisztikai, illetve B2B és B2C kereskedelmi területeken szerzett vezetŇĎi tapasztalatokkal. Polgári Balázs karrierje során logisztikai szolgáltatónál, a világ egyik legnagyobb autókölcsönzŇĎ vállalatánál, illetve egy amerikai IT-disztribútorcég hazai szolgáltatóközpontjánál, továbbá egy amerikai szoftvercég magyar leányvállalatnál töltött be pénzügyi elemzŇĎi, logisztikai szakértŇĎ és ügyfélszolgálati vezetŇĎi munkaköröket.

 

“Ahogy termékek egyre szélesebb körét szerzik be az emberek online,  világszerte és Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít a Marketplace üzleti modell. Izgalmas kihívásnak tartom, hogy az eMAG-nál egy ilyen iparági átalakulás közepette van lehetŇĎségem menedzselni a további bŇĎvülésünket, és segíteni a helyi kereskedŇĎpartnereinket a régiós piac felé való nyitásban” – mondta el Polgári Balázs, az eMAG Magyarország új Marketplace vezetŇĎje.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció