A Skanska elind√≠totta ESG+ elnevez√©sŇĪ irodai programj√°t

Egy, az ESG-szabványoknak megfelelŇĎ iroda nem csupán a piaci változások és az EU elŇĎírásai miatt fontos, hanem a munkavállalók számára is hozzáadott értéket teremt. Ezért a Skanska kidolgozott egy ajánlatot a bérlŇĎk számára, ami olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyek a fenntartható munkahelyek megteremtésében és a nem pénzügyi jellegŇĪ jelentések készítésében nyújt támogatást.

Az ESG+ egy olyan szolgáltatáscsomag, amelyet a Skanska fejlesztett ki üzletemberekkel folytatott megbeszélések alapján. Célja az üzemeltetés támogatása és a csapatok hatékonyságának növelése, különös tekintettel a környezetvédelmi irányelvekre és a munkavállalók jóllétére. A meglévŇĎ és a potenciális bérlŇĎk egyaránt részesülhetnek a svéd ingatlanfejlesztŇĎ szakértelmében, sokféle területen – a felhasználóbarát terek kialakításától kezdve a karbonlábnyom kérdésein át az ESG-vel kapcsolatos jelentésekig.

 

 

“A gyorsan változó piaci környezetben, a fenntarthatósággal szembeni egyre magasabb elvárások mellett már nem elég csupán irodatereket kínálni. Valódi hozzáadott értéket kell teremteni, amihez teljes körŇĪen figyelembe kell venni az ügyfelek igényeit. Az ESG+ szolgáltatáscsomagunk olyan eszköz, amely lehetŇĎvé teszi ügyfeleink számára, hogy arra összpontosíthassanak, ami a legfontosabb számukra: cégük növekedésére és munkavállalóik egészségének és jóllétének megteremtésére. Ez a szolgáltatás az európai, skandináv és amerikai piacokon szerzett sokéves tapasztalatunk eredménye, ami lehetŇĎvé teszi számunkra, hogy ajánlatunkat a különbözŇĎ ügyfelek valós igényeihez és elvárásaihoz igazítsuk – mert jól ismerjük ŇĎket. Végeredményben ez egy befektetés mindannyiunk jobb jövŇĎjébe” – mondta Cseke Amarilla, a Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletágának Magyarországért felelŇĎs bérleti és vagyonkezelési vezetŇĎje.

 

A Skanska ajánlata több területre összpontosít. LehetŇĎvé teszi a legmagasabb ESG-szabványoknak megfelelŇĎen tervezett munkahelyek teljes potenciáljának kiaknázását. Tartalmazza a fenntartható iroda-használatra vonatkozó tanácsadást és oktatást, például könnyen érthetŇĎ módon bemutatja a bérlŇĎk számára, hogyan csökkenthetik a víz- és energia fogyasztást. Segít az irodahasználattal kapcsolatos költségek ellenŇĎrzésében és optimalizálásában is. A szolgáltatás nagyon fontos része az ESG+ ajánlat keretében nyújtott információs csomag is, amely nagyszerŇĪ támogatást nyújt a nem pénzügyi jelentések elkészítéséhez.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció