Indul Magyarorsz√°g elsŇĎ kripto√°ruh√°za

Ilyen még nem volt! Júniusban elindul az elsŇĎ kriptoáruház Magyarországon, ahol az összes olyan elektrotechnikai termék elérhetŇĎ lesz, ami Európában népszerŇĪ. A kezdeményezés azért is úttörŇĎ, mert úgy juthatunk a készülékekhez, hogy csak egy töredékét fizetjük be, a többit pedig jutalomként, több mint száz százalékos kamatra kapjuk.

Az új kriptoáruház lényegében egy világot megcélzó online elektronikai webáruház, amelyben csak kriptovalutáért lehet majd vásárolni. Ez a kezdeményezés nem csak azoknak jelenthet megoldást, akik befektetnének, hogy aztán egyedülálló, akár évi száz százalékos hozammal vásárolhassák meg a legújabb telefont vagy egyéb elektrotechnikai cikkeket, hanem azoknak is, akik mondjuk szeretnek elŇĎre gondolkodni.

 

 

„A kriptoáruházzal szeretnénk az eladósodottság növelése helyett – vagyis a vedd meg hitelre elvvel szemben – a megtakarítási hajlandóságot növelni. A webáruházban tokeneket lehet vásárolni, azaz gyŇĪjteni, amivel számtalan jutalomban részesülhetünk az úgynevezett stakelés, vagyis zárolás által, ami lényegében olyan, mint egy kriptobetét. Itt azonban egyedülálló kamattal is számolhatunk, ami évi száz százalék is lehet” – magyarázta a kriptoáruház mŇĪködési alapelveit Kun Róbert, a hamarosan induló CoinPhone.eu tulajdonosa és ügyvezetŇĎje.

 

Így vásárolhatunk a legkedvezŇĎbben

 

A kriptoáruházat a Happy-Panda Handels Gmbh osztrák cég hozza létre, így biztosítva a legjobb nagykereskedéses árakat. A kripto-webshopban többféle kriptovalutával – többek között BTC, ETH – is fizethetünk, ám a platform saját tokenje, a LiveGreen Coin (LGC) nyújtja a legtöbb kedvezményt. És hogy mit jelent ez a gyakorlatban?

 

 

„Ha LGC Tokent vásárolunk, azaz elkezdünk gyŇĪjteni, úgy számtalan jutalomban részesülhetünk a stakelés által. Néhány példát említve, az ApeSwap.finance-en LGC likviditásért cserébe 110 százalékos éves jutalmat kapunk, méghozzá dollárban (USDT). Csak simán token stakelésért a VizslaSwap.com-on több mint 75 százalékot kaphatunk USDT-ben, de akár 78 százalékot bitcoinban is. A BabyDogeSwap-on is 60 százalék körüli a jutalom dollárban. Ez azért igen csábító, hiszen USDT jutalmak a piacon átlagban mindössze a körülbelül 10 százalékot érik el, ami egy befektetés esetében hatalmas különbséget jelent” – tette hozzá Kun Róbert.

 

Az ügyvezetŇĎ egy konkrét példán keresztül is bemutatta, miért nyerhetünk azon, ha a kriptoáruházban vásárolunk és nem egy üzletben vagy egy szolgáltatónál veszünk mondjuk részletre telefont többéves hŇĪségidŇĎvel.

 

„Ha valakinek most rendelkezésre áll a telefon árának a fele, mondjuk 200.000 forint, és ezt leköti két évre – ennyi szokott a telefon törlesztŇĎje lenni –, két év múlva ugyanúgy megvan a 200.000 forint értékŇĪ LGC Tokene de kapott több mint 440.000 forintnyi dollárt, amibŇĎl fedezheti a következŇĎ telefonját” – magyarázta az ügyvezetŇĎ.

 

A coinphone.eu mintegy 3 hét múlva startol el és a cég reményei szerint hamar elérhetik egy nagyobb volumenŇĪ telekommunikációs áruház forgalmát. 

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció