A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin åltal rendezett népszerƱségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentƑs elismeréssel együtt.

 

A Genesis több kategóriában is elsƑ helyezést ért el, többek között:

1. Vezetékes egér kategória: Genesis Krypton 555

2. Gamer billentyƱzet kategória: Genesis Thor 303 TKL

3. Gamer szék kategória: Genesis Astat 700

4. Lengyel gamermárka kategória: Genesis

 

Ezen gyƑzelmek mellett a Genesis a versenyen további elismerést is szerzett, második helyezést érve el a gamerbillentyƱzetek kategóriában a Genesis Thor 660-nal és a számítógép házak kategóriájában a Genesis Irid 505F modellel. Emellett a Genesis harmadik helyezést ért el headset kategóriában a Genesis Radon 800 modellel.

 

Gamerszék kategória gyƑztese: Genesis Astat 700

 

A Genesis Astat 700, mint a gamer székek kategóriájának gyƑztese, bebizonyította, hogy elengedhetetlen kiegészítƑje minden gamer setupnak. A Genesis Astat 700 kivételes minƑsége és innovatív tervezése minden versenytársát felülmúlta a szavazáson. A Genesis Astat 700 a Design and Recommendation díjat kapta lenyƱgözƑ és különleges designja, lélegzƑ hálós – a meleg idƑben is extra kényelmet biztosító – anyaga, ergonomikus kialakítása, állítható deréktámasza, testreszabható funkciói, kényelmes 3D karfái és merev alumínium alapja miatt.

 

Gamer billentyƱzet kategória gyƑztese: Genesis Thor 303 TKL (Fekete)

 

A mechanikus billentyƱzetek egyre inkább elterjedtek a gamer iparágban, ezt mutatja az is, hogy a Genesis Thor 303 TKL (Fekete) modell lett a gyƑztes gamer billentyƱzet kategóriában. Figyelemre méltó, hogy a második helyet is egy másik Genesis modell szerezte meg, a Thor 660 Wireless, amely számos elismerést kapott a versenyen.

 

A Genesis Thor 303 TKL-t elegáns és átgondolt tervezése, masszív felépítése, minƑségi anyaghasználata, hot swap funkcionalitása, vonzó RGB háttérvilágítása, fonott kábele, átfogó funkciói, megfizethetƑ ára, minƑségi stabilizátorai és porálló kapcsolói miatt emelték ki a szavazók. 

Vezetékes egerek kategória gyƑztese: Genesis Krypton 555

 

A vezetékes egerek széles választékában a Genesis Krypton 555 modell gyƑzedelmeskedett a szavazáson, felülmúlva számos versenytársát. Ez egy ultraolcsó ajánlat a szegmensben, és dicsérték erƑs felépítése, könnyƱ súlya, kivételes Kailh GM 4.0 kapcsolói, jól kalibrált PAW3333 optikai szenzora, vonzó designja, széles testreszabási lehetƑségei és figyelemre méltó teljesítménye miatt. 

Lengyel gamermárka kategória gyƑztese: Genesis

 

Végül, a lengyel gamermárkák rendkívül kompetitív kategóriájában a Genesis lett az egyértelmƱ gyƑztes, túlszárnyalva más ismert és népszerƱ számítógépes eszköz- és periféria gyártókat, mint amilyen például a SilentiumPC/SPC Gear és a KRUX márkák, jelentƑs elƑnnyel.

 

A Genesis gyƑzelme tanúbizonysága annak elkötelezettségnek, hogy magas színvonalú gamer perifériákat készítenek megfizethetƑ áron. Ezt az elismerést tovább erƑsítik a márka gyƑzelmei a szavazás többi kategóriájában, ahol az olvasók nem csak a márkát, hanem konkrét eszközöket is értékelték.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł