Már itthon is kapható az iPhone 6

Hazánkba is megérkeztek a legújabb Apple mobilok: az iPhone 6 és 6 Plus modell. Nem egész két hónapot kellett várniuk a magyar felhasználóknak arra, hogy itthon is hozzájuthassanak.

A szerencsések már csütörtök éjfél után néhány perccel kezükben tarthatták az új iPhone6- ot vagy az iPhone6 Plust az Aréna bevásárlóközpont Apple Premium Reseller boltjában. Mivel korlátozott mennyiségű telefon érkezett az Apple legújabb típusából Magyarországra, főleg az előrendeléssel érkezőknek volt esélyük a telefon csütörtök éjjeli premierjén készülékhez jutniuk. 

A bolt előtt már a nyitás előtt több órával sor állt és volt olyan, aki a szerencséjére bízta, hogy telefonnal megy-e haza. Akik ugyanis előrendelés nélkül mentek el az Arena plázába, azok is jól jártak:  mindenkinek jutott az Apple csúcskategóriás telefonjából. 


„Mivel az érdeklődés óriási , az új, prémium kategóriás telefonból éjszaka személyenként csak egy darabot lehetett venni. Az iPhone 6 nem lett drágább, mint az iPhone 5s volt korábban: 220.990 forintért lehet az iPhone 6 16 GB modellhez hozzájutni, a legdrágább iPhone 6 modell pedig 288.990 forintba kerül az iCentre üzleteiben és webshopjában.  Az iPhone6 Plus induló ára 253.990 forint, a legdrágább típust pedig 323.990 forintért lehet hazavinni"
– mondta Tar András, az iCentre Apple Premium Reseller retail managere.


Sokan felszisszennek az árat hallva, de a vevőink azt mondják: amikor hozzájutottak az első iPhone-hoz ami azon kívül, hogy szép  és ez a telefon vásárlásakor sokaknak nagyon fontos  azt is megtapasztalták, hogy felhasználóbarát. Sokan dolgoznak ugyanis a telefonjukkal és jelentősen gyorsabban megy nekik a munka, hiszen minden Apple termékkel kompatibilis. Aki pedig ezeket az előnyöket már megtapasztalta  azt mondja: soha többet nem akar másmilyen telefont. A márka legelhivatottabb rajongói álltak csütörtökön éjjel sorban itt, az Aréna pláza Apple Premium Reseller boltjában"
– mondta a magyarországi iPhone 6 premier estéjén Felker Noémi, az iCentre marketing managere.

Bár mindenki attól tartott, hogy a premier éjszakáján elfogynak az iPhone6 telefonok, és egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik az új szállítmány Magyarországra, néhány típus pénteken délelőtt még kapható volt az Aréna pláza boltjában.

 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció