Az Invitel kínálatában a Huawei MediaPad 7 Youth2

Augusztus 25-étől új táblagéppel bővült az Invitel eszközkínálata. A Huawei MediaPad 7 Youth2 táblagép 3G- és WiFi-hálózaton is képes kapcsolódni a világhálóhoz.

Az Invitel kínálatában immáron elérhető a Huawei MediaPad 7 Youth2 táblagép. A masina sokoldalú, ugyanakkor egyszerűen használható, így a fiatalok és az idősebbek is hamar megkedvelhetik. A 7 colos képátlóval rendelkező táblagép mindössze 350 gramm, és keskeny kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe.

Az androidos eszköz kiválóan alkalmas például e-mailezésre, navigációra, de tökéletesen kezeli a legelterjedtebb irodai dokumentumformátumokat és a különféle közösségi média alkalmazásokat is. A tablet nagy kapacitású, 4100 mAh-s akkumulátora, valamint alacsony energiafogyasztása biztosítja, hogy útközben is zavartalan legyen a böngészés, zenehallgatni vagy akára  fotózás. A készülék emellett nagy sebességű 3G-s és vezeték nélküli internetkapcsolattal is rendelkezik.

A Huawei MediaPad 7 Youth2 készülék kedvezményesen 9.990 forintos kezdőrészlettel és 24 havi, 1190 forintos kamatmentes részletre érhető el a legalább 6 hónapja előfizetéssel rendelkező lakossági Invitel előfizetők számára, meglévő vagy új szolgáltatáscsomagra vállalt 24 hónapos határozott idejű szerződéssel. Az új lakossági előfizetők az eszközt egy összegben vásárolhatják meg.

 



 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció