Az év kutyabarát helyét keresik az interneten

Szeptember 15-ig lehet szavazni az év kutyabarát helyére, a díjat az internetes voksok alapján több kategóriában osztják majd ki szeptember 18-án - olvasható a kutyabarat.hu portálon megjelent felhívásban.

Az Év kutyabarát helye 2014 pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy Magyarországon is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják ŇĎket. A magyar kutyatartók által legjobbnak ítélt kutyabarát helyeket több kategóriában keresik: szálloda, panzió, étterem, kávézó, munkahely és borbár is elnyerheti a címet. Mint írták, nem hivatalos adatok szerint csak Budapesten 300 ezer kutyatartó van, akiknek 90 százaléka együtt él kutyájával. Országos viszonylatban, leginkább a nagyobb városokat tekintve még körülbelül 500 ezer felelŇĎs kutyatartót tartanak számon.
 

A kutyabarat.hu - a társadalmi felelŇĎsségvállalást is szem elŇĎtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelŇĎs állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célja, hogy bemutassa azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak az egyre népszerŇĪbbé váló kutyabarát trendekre.

 


 

A pályázat nyertesei üzletükben, illetve weboldalukon használhatják a címet. A szavazásról és a pályázatról részletes információ a http://azevkutyabarathelye.hu/ oldalon olvasható.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció