RekordszĂĄmĂș jelentkezƑ a BB startup versenyĂ©re

Minden korábbinál több pályázat érkezett a Budapest Bank startup versenyére, amelyet 2013. május 2-án rendeznek az Akvárium Klubban. A döntƑben nemzetközi szaktekintélyek elƑtt versenyeznek a legjobbnak ítélt startup ötletek.

A magyar digitális innováció erƑsödését jelzi, hogy minden eddiginél több, összesen 51 pályázat érkezett a Budapest Bank startup versenyére. Az elƑzsƱri hét pályázatot választott ki, amelyek a döntƑben nemzetközi és hazai befektetƑkbƑl, szakemberekbƑl álló zsƱri elƑtt bizonyíthatnak. A bírálóbizottság elnöke Gil Penchina lesz, aki a startup kockázati befektetések egyik amerikai nagyágyúja, korábban az e-bay alelnöke is volt, emellett jelentƑs befektetések, a LinkedIn, Yelp, PayPal és számtalan egyéb sikeres szolgáltatás elindítása köthetƑk a nevéhez.

A minden ízében nemzetközi szintƱ versenyt a nyolcadik Barcamp Budapest Web 2.0 Symposium keretében rendezik meg. Egy héttel az esemény elƑtt már több mint kétszázan regisztráltak a rendezvényre, valószínƱsíthetƑ tehát, hogy a konferencia is rekordot dönt az idén a látogatók számát illetƑen.

Az elƑadás sorozat egyik újabb érdekessége lesz, hogy itt startol el Uj Péter médiavállalkozása is. Az egyelƑre Jeti Válaszként ismert, vélhetƑen májustól mƱködƑ internetes újságról és annak részleteirƑl most tart elƑször hivatalos bemutatót a média világában jól ismert alapító.

A BarCamp Budapest konferencia a plenáris elƑadásai között szó lesz egyebek mellett arról, hogyan lehet a befektetƑket megnyerni egy innovatív ötletnek, mit jelent és milyen kihívásai vannak az innováció legújabb korszakának. A kerekasztal beszélgetéseken a magyar blogszféra helyzetérƑl és a hazai gyártású digitális tartalmak versenyképességérƑl vitatkoznak majd a résztvevƑk.


Kapcsolódó linkek
– az esemény honlapja: http://barcamp.ap.hu
– jelentkezés, regisztráció: http://barcamp.ap.hu/jelentkezes
 

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł