Facebook státusz által fedezte fel a régi feleség az újat

Egy frissen házasodott asszony kapcsolati státuszfrissítés után értesült arról, hogy nem ő az egyetlen nő „férje” életében, ugyanis szíve választottja már házas.

A sztori átlagosan indul. Egy 38 éves Melbourne-ben élő hölgy feleségül ment egy 40 éves férfihoz. Azonban nem minden házasság a mennyben köttetik.

 

Az új feleség (Mrs. Keyet) a közösségi médián keresztül is megosztotta örömét, kapcsolati státuszát házasra változtatta.

Ám nem sokkal ezután kapott egy üzenetet a Facebookon nagyjából hasonló szöveggel: „Hello új Mrs. Keyet. Hogy lehetsz te Mrs. Keyet, amikor én még mindig az vagyok? A régi Mrs. Keyet”.”

 

Na, itt kezdődik a csavar a történetben. A férj korábban már beszámolt régi feleségéről, ám azt is közölte szíve választottjával, hogy a régi házassága érvénytelen, nem volt hivatalos nyoma sem, és nem is volt sokáig együtt korábbi feleségével.

 

Ennek tudatában az új feleség követelte a régitől, hogy támassza alá, amit állít. Sajnos, az előd nem blöffölt, elküldte a hivatalos házassági anyakönyvi kivonat másolatát, ami még mindig érvényes volt.

 

Így történt, hogy a Facebooknak köszönhetően fény derült egy „családi titokra”, és az új Mrs. Keyet elhagyta szíve választottját, és a korábbi okmányokra hivatkozva kérte házasságuk érvénytelenítését. Lehet, hogy a Facebook nélkül még most sem tudna a két nő egymásról.

 

Forrás: CNET.com

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció