MegĂșjul a PayPal.com

A világ vezetƑ online pénzügyi szolgáltatója, a PayPal megújította portálját, a www.paypal.com-ot. A frissített weboldal az Egyesült Államok-beli felhasználók számára már elérhetƑ, de fokozatosan minden országban bevezetik az új weblapot. A világ legnépszerƱbb online fizetési portáljának új külseje a PayPal marketing, design és fejlesztési divíziójának közös munkája.

A PayPal.com jelenleg a 18. legnépszerƱbb honlap az Egyesült Államokban az Alexa, online mérésekkel foglalkozó vállalat szerint. A megújult oldal jelentƑsen egyszerƱsödött elƑdjéhez képest, ami részben annak köszönhetƑen, hogy a fejlesztƑk folyamatosan figyelemmel kísérték a felhasználói visszajelzéseket.


Az új verzióban még egyszerƱbb lett a bejelentkezés, az átláthatóbb és korszerƱbb menüknek és cimkéknek köszönhetƑen pedig jelentƑsebb gyorsabb lett a navigáció. Újdonság még az „Explore” gomb, amelyre kattintva bárki megismerheti a vállalat legfrissebb innovációit és megoldásait. Az új oldal célja, hogy még hatékonyabban segítse a felhasználókat abban, hogy bárhol is vannak gyorsan, egyszerƱen és biztonságosan férhessenek hozzá pénzükhöz.

 


„Az emberek mindenhol az egyszerƱségre törekszenek: az életükben, a munkájukban és minden interakciójuk során. Mi a PayPal-nél azzal szeretnénk jobbá tenni felhasználóink életét, hogy közelebb hozzuk hozzájuk azokat a dolgokat, amikre vágynak. Azért dolgozunk, hogy minél több termék és szolgáltatás legyen elérhetƑ biztonságos és egyszerƱ pénzügyi rendszerünkön keresztül” – nyilatkozta David Marcus, a PayPal elnöke.


Az arculat megújulása része a PayPal azon törekvésének, hogy egyszerƱsítse saját szervezetét. David Marcus, a vállalat közelmúltban kinevezett elnöke szerint a PayPal-nek dedikált termékfejlesztƑ csapatokra van szüksége, amelyekben a legjobb mérnökök, a legkreatívabb tervezƑk és a leghatékonyabb termékmenedzserek dolgoznak együtt a legjobb szolgáltatásért. A PayPal termékfejlesztƑ csapatokat a PayPal mobile korábbi vezetƑje, Hill Ferguson irányítja majd.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł