Hamarosan indul Magyarország első jótékonysági aukciósportálja

Egyedülálló jótékonysági aukciósportál indul útjára Magyarországon: a bid4Smile kedvezményezettjei az élet legkülönbözőbb területein tevékenykedő civil szervezetek, alapítványok.

    A felajánlásaikat jótékonykodni vágyó vállalatok és magánszemélyek egyaránt megtehetik tárgyak vagy szolgáltatások formájában. Az árverésből befolyt összeg sorsáról pedig részben a felajánló, részben a vásárló dönt majd: mindkét fél két-két szervezetet választhat - tájékoztatták az MTI-t közleményben a bid4Smile projektjének szervezői.
    A támogatható civil szervezetek pályázat útján juthatnak be a rendszerbe, amelyet a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány koordinál. Ők felügyelik, hogy a pályázó civil szervezet megfeleljen azoknak a követelményeknek, amelyek a szervezet átláthatóságát és megfelelő működését szavatolják.
    A kezdeményezés nemcsak a karácsonyi ünnepek előtt, hanem az év minden napján vár majd mindenkit.
    A jótékonysági oldal béta verziója elérhető a www.jotekonysagiarveresek.hu címen, ahol az érdeklődők már most feltölthetik árverésre kínált tárgyaikat, szolgáltatásaikat. A magánemberek önálló regisztrációval, a cégek, valamint a karitatív közszereplők az info@bid4smile.hu email címen tehetik meg felajánlásaikat. A rendszer a licitálható aukció formán túl fixáras megvásárlási módot is biztosít.
    A bid4smile az online kereskedelemben régen bevált aukciósrendszert használja fel jótékonysági célra és már az induláskor több mint húsz különböző profilú civil szervezet számára nyújt bemutatkozási és támogatási lehetőséget.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció