Dell Inspiron 14z - lenyűgöző teljesítmény, rendkívül vékony ház

Az Az IFA első napján bemutatkozó Inspiron 14z laptop második generációs Intel Core processzorral, HD kijelzővel, beépített HD webkamerával és SRS Premium hangrendszerrel érkezik szeptember végén. A 6 cellás akkumulátor 9 óra megszakítás nélküli működést biztosít. A gép fekete és piros színben lesz elérhető, Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel, beépített médiakártya-olvasóval, WiFi, Bluetooth 3.0 és USB 3.0 támogatással a gyors adatátvitelért.

A laptop akár 8GB memóriával és akár 750GB-os háttértárral is választható, emellett optikai DVD-RW meghajtóval és a jól ismert Dell Stage szoftverrel érkezik. Ez utóbbinak köszönhetően a felhasználók kedvenc zenéi, fényképei, videói egy kattintással elérhetőek, a Nero SyncUP pedig egyszerűen szinkronizálja a laptopot más, Stage szoftvert futtató Dell eszközzel az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül.

A notebook a Dell erőteljes, ugyanakkor vékony termékeket felvonultató családjának legfrissebb darabja. Az XPS15z után az Inspiron 14z is kompromisszumok nélküli megoldást nyújt a felhasználóknak, elérhetőbb áron.

 


 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció