Jó hír az iPad, iPhone és iPod Touch tulajdonosoknak; Tube Downloader

Ha a címben megszólított felhasználók közé tartozik az olvasó, és már megfordult a fejében, hogy az online videókat jó lenne közvetlenül letölteni készülékére, hogy azokat később bármikor kényelmesen többször megtekinthesse, akkor a Tube Downloader elnevezésű iTunes alkalmazásban biztosan örömöt fog lelni.

Az alkalmazás főbb jellemzői közé tartozik a korlátlan online videó letöltés, akár 10 letöltés lehet folyamatban egy időben, továbbá elindítható a videólejátszás közvetlenül az alkalmazásból is. A Tube Downloader támogatja a legtöbb honlapot, ahonnan videó tartalmakhoz juthatunk. Amint az általunk keresett videóra bukkanunk és elindítjuk a lejátszást, a program megkérdezi, hogy csupán meg szeretnénk tekinteni, vagy le is szeretnénk-e tölteni a tartalmat. Természetesen letöltés közben is akadálytalanul böngészhetünk további videók után.

Érdekesség, hogy a Tube Downloader smart jelszavas védelmet kínál, így biztonságban tudhatjuk videógyűjteményünket. Ez azt jelenti, hogy privát videóinkat jelszóval láthatjuk el, ami gondoskodik arról, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzájuk.

A Tube Downloader nemrégiben jelent meg, és június 16-án frissült. Korlátozott ideig mindössze 1,99 dollárért elérhető az iTunes App Store-ban.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció