Letölthető a Portfolio.hu iPhone alkalmazása

Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.

Az applikáció egyedülálló letöltési kedvezménnyel indul. 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztráló ügyfelek számára.

A Portfolio.hu iPhone alkalmazása komplexitása ellenére egyszerűen használható, így ideális platform minden gazdaság iránt érdeklődő felhasználónak. A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is. A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is. Az árfolyam elmozdulások pontos követésére a beépített riasztási rendszer alkalmazható.

A Portfolio.hu legújabb terméke maximálisan kihasználja az iPhone nyújtotta lehetőségeket. Exkluzív szolgáltatása, a Traderszoba, jogosult felhasználóinak push notificationt küld az aktuális kereskedési ötletekről.

Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon: http://portfolio.hu/mobil/.

 

Az alkalmazás letölthető az Appstore-ból

 

 


 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció