Az S&T Unitis Magyarország a Cisco első hazai minősített UCS ATP partnere

Az S&T Unitis Magyarországon elsőként szerezte meg a Cisco UCS ATP (Cisco Unified Computing Systems Advanced Techology Partner) minősítést.

A S&T Unitis Magyarország Kft több mint 8 éve foglalkozik adatközpontok tervezésével és kivitelezésével, beleértve a teljes szerver és tároló architektúrát, a mentési rendszert és az ezeket összekötő hálózatokat. A Cisco integrált adatközponti megoldásához (UCS) kötődő elhivatottságot jelzi, hogy az S&T Unitis az országban elsőként rendelkezett az architektúra teljes funkcionalitását bemutatni képes bemutató központtal. A cég mérnökei már most birtokában vannak azoknak a hivatalos Cisco képesítéseknek, amely feljogosítja az S&T-t a Cisco UCS alapú adatközpontok tervezésére és kivitelezésére.

Az S&T Unitis mint Gold partner, hosszú évek óta aktívan vesz részt a Cisco „klasszikus” hálózati termékeinek értékesítésében és az ezekre épülő rendszerek implementálásában, valamint ügyfél oldali támogatásában. A vállalat most ezt terjeszti ki olyan területre is, ahol a klasszikus és napjaink adatközpont megoldásainak terén szerzett tapasztalatait kamatoztathatja – immár Cisco eszközökkel.

„A Cisco új generációs Unified Computing technológiája sikeres választ ad napjaink cloud-computing alapú adatközponti megoldásainak problémáira. Az a fajta holisztikus szemlélet, ahogyan a Cisco megközelíti az adatközpontok felépítésének és üzemeltetésének kérdéskörét, lehetőséget biztosít a napi üzemeltetés hatékonyságának növelésére, a helytakarékos üzemeltetésre, és a teljes életút költség (TCO) minimalizálására” – nyilatkozta Gyenes István, az S&T Storage Üzletág Vezetője. „A Cisco Unified Computing Systems (UCS) termékcsaláddal a tervezők egy olyan innovatív rendszert hoztak létre, amely a jelenlegi adatközponti infrastruktúrák felépítéséből adódó tervezési és üzemeltetési korlátokat megszünteti, ezáltal minden eddiginél nagyobb rugalmasságot biztosít az adatközpont építésben.” – tette hozzá.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció