Új funkciók középvállalatok számára az Oracle-től

Az Oracle Accelerate közel három évvel ezelőtti megjelenése óta az Oracle alkalmazások középvállalati ügyfélköre több mint 7.000 céggel bővült, és jelenleg 25.000 ügyféllel rendelkezik. Erre a sikerre építve az Oracle olyan új funkciókkal bővítette az Oracle Accelerate programot a középvállalatok számára, mint az új Accelerate megoldások, az Oracle Business Accelerators, valamint az új finanszírozási opciók és bevezetési módszerek.

Emellett az Oracle Accelerate egy új portált is indított a midsize.oracle.com címen, ahol a közepes méretű ügyfelek és partnerek iparág- és földrajzihely-specifikus megoldásokat kereshetnek. A portál egyúttal platformot kínál az együttműködéshez is.

A középvállalatok számára fejlesztett Oracle Accelerate az Oracle alkalmazásokat és a Business Accelerators rendszert iparág- és földrajzihely-specifikus bevezetési szakértelemmel ötvözi testre szabott és gyorsan telepíthető csomagokban. Az Oracle Business Accelerators olyan gyors telepítési eszközök, sablonok, valamint vezető iparág- és földrajzihely-specifikus folyamatok együttese, amelyek segítségével az Oracle partnerei jelentős mértékben csökkenthetik a bevezetés időigényét, bonyolultságát, költségét és kockázatát. Az Oracle Accelerate programban magyar partnercégek is részt vesznek. Az e-Best Tanácsadó Kft. egyedi és kis sorozatú ipari gépgyártásra készített el Oracle Business Accelerate megoldást.

Új funkciók


Az új Oracle Accelerator megoldások között olyanok szerepelnek, mint a Business Intelligence, az Enterprise Performance Management és a CRM On Demand. A HP-vel közösen pedig egy, az ipari gyártás támogatását célzó új megoldás is megjelenik.

A Business Accelerator eszköztára a fejlett kereslettervezést szolgáló Oracle Demantra, valamint az Oracle Agile termékciklus-menedzsment megoldásokkal bővült, de az Oracle Siebel CRM és az Oracle Transportation Management is helyet kapott benne.

Az Oracle Business Accelerators for Oracle E-Business Suite eszköztár jelenleg nyolc iparág számára érhető el 10 országban, Solaris 10 operációs rendszerrel működő, 64 bites Sun rendszereken, így összesen 280 Oracle Business Accelerators eszköz áll már rendelkezésre 35 országban.

Telepítés, piactér


A cég több telepítési opciót is kínál, beleértve a bérüzemeltetést az Oracle On Demand vagy más, harmadik fél által, illetve a házon belüli üzemeltetést is. Ezek mindegyikéhez testre szabható szolgáltatáscsomag tartozik az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően.

Az Oracle Accelerate portál, a midsize.oracle.com egy piacteret is fenntart a partnerek számára, ahol az ügyfelek egyszerűen megtalálhatják az Oracle alkalmazások és Oracle Accelerate megoldások számukra legmegfelelőbb kombinációit.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció