Redback EDGE-útválasztók nemzetközi sikere

Az Ericsson vállalataként működő, szolgáltatói szélessávú összeköttetéseket felügyelő, videoközpontú útválasztókat előállító amerikai Redback Networks cég bejelentette, hogy SmartEdge 100 többszolgáltatásos EDGE útválasztóját eddig már 35 ország több mint 70 hálózatüzemeltetője telepítette.

A SmartEdge 100 a Redback legkisebb többfunkciós routere adat-, hang- és videoszolgáltatásokhoz. A  termék tipikus hálózati alkalmazásai többek között: lakossági és üzleti szolgáltatások vegyes kínálata többlakásos/-bérlős épületek részére, szélessávú hozzáférés kis és közepes méretű piacok számára, valamint vezeték nélküli backhaul útválasztás mobilhálózat-üzemeltetők részére.

A Redback arra számít, hogy a SmartEdge 100-at szélesebb körben használják majd azon mobilhálózatok üzemeltetői, ahol az internet-hozzáférést nemcsak mobileszközökön, hanem vezetékes hálózatra csatlakoztatott személyi számítógépeken is kínálják. A router ugyanazt az operációs rendszert használja, mint a Redback nagyobb útválasztói, és többet is támogat ugyanazon adat- és hangátviteli hálózati alkalmazások, valamint videoszolgáltatások közül.

A telefonhálózat-üzemeltetők eddig a következő országokban telepítették a SmartEdge 100 útválasztót: Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Chile, Dél-Afrika, Ecuador, Egyesült Arab Emirátusok, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Guadeloupe, Hollandia, Hongkong, India, Izrael, Kambodzsa, Kanada, Kína, Korea, Magyarország, Malajzia, Marokkkó, Martinique, Mexikó, Németország, Oroszország, Örményország, Réunion, Románia, Spanyolország, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld.

További információ: www.redback.com

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció