T-Mobile a Balaton Soundon

Ma nyitja meg kapuit a Balaton Sound Fesztivál, ahol a szórakozásé és a színvonalas zenéé a főszerep. A július 12-16. között Zamárdiban megrendezésre kerülő eseményen a T-Mobile nemzetközi electronic beats zenei programjával összhangban többek között fellép Yonderboi, José Padilla, Neo és Hot X. is.

A jó zenék és bulik mellett a T-Mobile és az LG Mobile közös balatoni teraszán az élményeké lesz a főszerep! A pihenni vágyók a „T-Mobile Teraszán” a Relax nyugágyakba vagy a vízi szigeteken leheveredve élvezhetik a napsütést Az aktív kikapcsolódás hívei népszerű vízilabdázókkal és kajakozókkal sportolhatnak, a Visual Mixerrel különleges látványt állíthatnak össze, amelyet barátaikkal közösen a kivetítőn is megnézhetnek.
A T-Mobile lounge a strandon belül is igazi felüdülést kínál. Innen is hallgathatók a színpadra lépő énekesek és együttesek, és ugyanitt kávé, friss péksütemény és üditők közül lehet választani.
A legnagyobb hazai mobilszolgáltatónak köszönhetően mindezen túl a Balaton-parton sem kell lemondani a világhálóról, a T-Mobile szélessávon gyorsan és kényelmesen lehet internetezni és e-mailezni.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció