"CsodĂĄs technolĂłgia" mobilok a SamsungtĂłl

A Samsung hĂĄrom Ășj, „fĂ©nyƱzƑ” kĂŒlsejƱ Ă©s innovatĂ­v lehetƑsĂ©gekkel ellĂĄtott mobiltelefont mutatott be, amellyel azokat a dĂ©lkelet-ĂĄzsiai fogyasztĂłkat cĂ©lozzĂĄk meg, akik szemet gyönyörködtetƑ telefonokra vĂĄgynak, ĂĄm a csĂșcstechnolĂłgiĂĄs multimĂ©dia-lehetƑsĂ©gekbƑl nem engednek.

Az SGH-E950 nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ, 3 megapixeles kamerĂĄs telefon, tovĂĄbbfejlesztett, egyedi Ă©rintƑs navigĂĄciĂłs felhasznĂĄlĂłi felĂŒlettel, mĂ­g a minimalista Ă©s futurisztikus kĂŒlsejƱ SGH-E840 hihetetlenĂŒl vĂ©kony – mindössze 10,6 mm –, Ă©s fĂ©nyes, tĂŒkörszerƱ felĂŒlettel kĂ©szĂŒlt. A mĂ©ltĂĄnyos ĂĄrĂș SGH-J600 egy 1,3 megapixeles kamerĂĄt rejt, Ă©s egy egĂ©sz sor vidĂĄm, Ă©lĂ©nk szĂ­nben kaphatĂł.

A hĂĄrom telefon egyik közös jellemzƑje az Ă©rintĂ©sĂ©rzĂ©keny billentyƱzet. A szokvĂĄnyos billentyƱzettƑl eltĂ©rƑen az Ă©rintĂ©sĂ©rzĂ©keny billentyƱk a legkisebb Ă©rintĂ©sre is reagĂĄlnak, a hĂĄttĂ©r-megvilĂĄgĂ­tĂĄsos billentyƱk pedig automatikusan kĂ©k szĂ­nben vilĂĄgĂ­tanak a telefon szĂ©tcsĂșsztatĂĄsakor.

SGH-E950


BĂĄr az SGH-E950 emlĂ©keztet a sikeres SGH900 elegĂĄns formatervezĂ©sĂ©re Ă©s „fĂ©nyƱzƑ” borĂ­tĂĄsĂĄra, mĂĄr tovĂĄbbfejlesztett designnal Ă©s funkciĂłkkal dicsekedhet. A tovĂĄbbfejlesztett „touch-panel input” mĂłdszerrel ellĂĄtott telefon ikonjai a fƑ kijelzƑn mutatott funkciĂłval egyĂŒtt vĂĄltoznak, Ă­gy segĂ­tve a lehetƑ legegyszerƱbb hasznĂĄlatot. TalĂĄlhatĂł benne tovĂĄbbĂĄ egy friss fejlesztĂ©sƱ grafikus kezelƑfelĂŒlet Ășjabb erƑteljes multimĂ©diĂĄs lehetƑsĂ©gekkel – tovĂĄbbfejlesztett zenelejĂĄtszĂł, 3,2 megapixeles kamera, valamint hatĂ©konyabb e-mail Ă©s Internet-hozzĂĄfĂ©rĂ©s Ă©s egyszerƱsĂ­tett fĂĄjl-letöltĂ©s; a fĂ©nyƱzƑ metĂĄl borĂ­tĂĄs pedig bizonyosan felĂ©breszti a fogyasztĂłk vĂĄgyĂĄt.

SGH-E840


A vilĂĄg legvĂ©konyabb szĂ©tcsĂșsztathatĂł telefonja, az SGH-E840 valĂłsĂĄgos drĂĄgakƑ. Mindössze 10,6 mm-es, szupervĂ©kony dobozĂĄval Ă©s döbbenetes tĂŒkörkijelzƑjĂ©vel az SGH-E480 minden esztĂ©tikai szinten kiemelkedƑ, Ă©s mĂ©g a legnagyobb divatszakĂ©rtƑk kifinomult Ă­zlĂ©sĂ©t Ă©s stĂ­lusĂ©rzĂ©kĂ©t is kielĂ©gĂ­ti. A csĂșsztathatĂł elƑlap alatt Ă©rintƑs billentyƱzet rejtƑzik, mĂ­g a fĂ©mmel futtatott, hƑkezelt ĂŒveg kĂŒlsƑ csillogĂĄst Ă©s szilĂĄrdsĂĄgot biztosĂ­t.

EzenkĂ­vĂŒl az SGH-E840 a legĂșjabb, 3.4-es verziĂłjĂș internetböngĂ©szƑvel van ellĂĄtva – ez egy beĂĄgyazott mikroböngĂ©szƑ, kimondottan mobiltelefonokhoz. A sokoldalĂș Ă©s nagy teljesĂ­tmĂ©nyƱ böngĂ©szƑ a webes oldalakat egy fĂŒggƑleges, görgethetƑ kĂ©pernyƑn jelenĂ­ti meg, Ă©s a könnyebb megtekinthetƑsĂ©g Ă©rdekĂ©ben 25-100% zoomot is lehetƑvĂ© tesz a felhasznĂĄlĂłk szĂĄmĂĄra.

Az SGH-E840 ezĂŒst (Ice Silver), rĂłzsaszĂ­n (Candy Pink), arany (Topaz Gold) Ă©s kĂ©k (Noble Blue) kivitelben kaphatĂł.

SGH-J600


Az elsƑ, ami feltƱnik az SGH-J600-zal kapcsolatban, az az intenzĂ­v szĂ­nĂĄrnyalatok, amelyeket az ĂŒveges felĂŒlet Ă©s a krĂłmmetĂĄl szegĂ©ly is kiemel. A fogyasztĂłk egy sor gyönyörƱ szĂ­nbƑl vĂĄlaszthatnak - sötĂ©tszĂŒrke, lilĂĄskĂ©k, hƱvös ezĂŒst Ă©s korallrĂłzsaszĂ­n.

ÉlvezzĂŒk a multimĂ©dia nyĂșjtotta szabadsĂĄgot, Ă©s kĂ©szĂ­tsĂŒk el kedvenc fotĂłinkat az SGH-J600 1,3 megapixeles, 4x-es digitĂĄlis zoommal ellĂĄtott kamerĂĄjĂĄval, amely kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ kĂ©pek kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re ad lehetƑsĂ©get, vagy rögzĂ­tsĂŒk kedvenc dallamainkat a többformĂĄtumĂș – MP3, AAC, AAC+ ÉS e-AAC+ – zenelejĂĄtszĂł Ă©s egy kĂŒlsƑ memĂłriaslot (MicroSD) segĂ­tsĂ©gĂ©vel!

Az E950 jĂșliustĂłl lesz kaphatĂł DĂ©lkelet-ÁzsiĂĄban, mĂ­g az E840 Ă©s a J600 mĂĄr e hĂłnapban kikerĂŒlt egyes dĂ©lkelet-ĂĄzsiai piacokra.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł