Az olasz Telsey távközlési cég magyarországi képviseletet nyit

Nemzetközi sajtótájékoztatót tartott június 12-én, Bécsben a szélessávú multiplay szolgáltatásokat, illetve teljes körű otthoni multimédia termékeket, home networking megoldásokat, access átjáró eszközöket és nagyvállalati hálózati berendezéseket forgalmazó olasz Telsey cég.

Andrea Bosio elnök-vezérigazgató bejelentette, hogy bécsi székhellyel, Miodrag Sundic (lásd képünkön) vezetésével megalakult a cég kelet-közép-európai (CEE) piacokra fókuszáló leányvállalata (Telsey CEE Spa.). Sundic utalt rá, hogy a jelenleg 10 európai országban jelen lévő Telsey rövidesen összesen 388 millió lakost számláló 23 országban kíván tevékenykedni. Legkésőbb ez év szeptemberéig Budapesten, Moszkvában és Bukarestben nyit irodát az olasz távközlési cég. Jelenleg a régióban már 15 értéknövelő disztribútorral (VAD) kötöttek szerződést. A régiós ügyvezető igazgató hangsúlyozta, a VAD-okra és a már meglévő viszonteladókra alapozva, a Telsey CEE  erős értékesítési csatorna kiépítését kezdte meg a régióban. Összesen 20-40 saját, ún. product sales managert kívánnak a régiós partnerek részére biztosítani.

A Prím Online kérdéseire adott válaszaiban Sundic a következő további új információkat közölte: A legkorábban ez év július hónapjában megnyíló magyarországi irodában a Telseyt egyelőre egy menedzser fogja képviselni. A cég következő pénzügyi évében kelet-közép-európai tevékenysége eredményeként a Telsey 10 millió dolláros árbevételt remél. "Itthon jelenleg két disztribútora (Ingram, Young), és egy kiemelten fontos ügyfele (TVNet) van az olasz cégnek, ugyanakkor további négy hazai vállalkozással hálózati NSP partneri viszony kialakítására folynak kecsegtető tárgyalások" - mondta Sundic. Hozzátette: az első teljes pénzügyi évben a cég magyarországi eredményében várhatóan azonos százalékos értékkel szerepelnek majd Telsey access routerek, otthoni hálózati megoldások, nagyvállalati média konverterek és switch-ek, illetve multimédia video állomások (set-top-boxok) eladásaiból származó bevételek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció