Magyar Távmunka Szövetség - az idén is lesz szakmai műhely

A Magyar Távmunka Szövetség 2007-ben is folytatni kívánja az elmúlt évek "Távmunka Szakmai Műhely" elnevezésű szakmai rendezvénysorozatát - közölte a szövetség.
A szervezet közleménye szerint a rendezvénysorozat célja, hogy konkrét példákkal, esettanulmányokkal, megoldásokkal mutassa be az érdeklődő vállalkozásoknak a távmunka bevezetését és megvalósítását, valamint felhívja a figyelmet az atipikus munkaszervezésben rejlő lehetőségekre.

A soron következő szakmai műhely témája a Vállalati alkalmazások és dokumentumok biztonságos távoli elérése címet viseli. Az előadás során esettanulmányokon keresztül mutatnak be olyan megoldásokat, amelyek a távoli munkavégzéshez szükséges alkalmazások és dokumentumok biztonságos és rugalmas elérését teszik lehetővé.

A szakmai műhelyre azon a kis-, közép- és nagyvállalkozások munkatársait várják, akik érdeklődnek a rugalmas munkaszervezés, a biztonságos adatkezelés és a hatékonyabb költséggazdálkodás e formája iránt. Jelentkezni a www.tavmunka.org weboldalon lehet.
 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció