EMC-Microsoft szövetség a vállalati tartalomkezelés terén

A szövetség révén az információkat kezelő dolgozók a mindennap használt microsoft-os eszközökön és alkalmazásokon keresztül érhetik el az ECM (vállalati tartalomkezelési) infrastruktúrában a kritikus üzleti folyamatokat és vehetnek részt bennük. A stratégiai szövetség részeként az EMC bemutat egy sor új tartalomkezelő és archiváló terméket.
Az EMC új megoldásokat dob piacra, amelyek problémamentesen integrálják az EMC Documentum platformját a Microsoft különféle megoldásaival és platformtechnológiáival. Ezek a következők: Microsoft Office SharePoint Server 2007, a Microsoft Office 2007 rendszer, az SQL Server 2005l és a vállalati keresési megoldás.

A Microsoft már ma is biztosít tartalomkezelési funkciókat a SharePoint Server 2007-ben. Az új szövetség révén azonban a SharePoint-felhasználók kiaknázhatják a Documentum platform speciális ECM-funkcióit is. Az információkat kezelő dolgozók natívan érhetik majd el a Documentum platformot a Microsoft Office SharePoint Server 2007-ből, hasonlóan a Microsoft Office rendszerhez. Ebből következik, hogy a Documentum platform előnyeit a felhasználók a preferált Microsoft alkalmazásokból könnyen kiaknázhatják számos területen, ilyenek például a speciális iratkezelés, az üzleti folyamatok kezelése, képfeldolgozás és a gazdag médiatartalom-kezelés.

Az EMC megoldásaival kézzel és automatikusan is archiválható lesz a Documentum adattárába a SharePoint-adattárakban tárolt tartalom, ugyanakkor a tartalom elérhető és kereshető marad a Microsoft Office SharePoint Server 2007-ből. Archiválva a tartalmat a SharePointból a Documentumba a hosszú távú megőrzés és felügyelet érdekében, az egyes szervezetek segíthetik információval dolgozó alkalmazottaikat abban, hogy megfeleljenek az előírásokkal, a tartalom használatával és a tárolóeszközök optimalizálásával kapcsolatos irányelveknek és eljárásoknak – mindezt a naponta használt, ismerős Microsoft-alkalmazásokból.

Az EMC kibővítette a Documentum platformot, hogy támogassa a Microsoft SQL Server 2005-öt is. Az új integráció révén az EMC Documentum vásárlói most már a Microsoft SQL Server 2005-öt is használhatják a felhasználói élmény javítása, a teljesítmény növelése és az alkalmazások megbízhatóságának emelése érdekében. A Microsoft SQL Server 2005 vásárlók pedig vállalati szintű tartalomkezelési funkciókhoz jutnak – ilyen például a folyamatok kezelése vagy az adattár-szolgáltatások. Az eredmény pedig: bőségesebb funkcionalitás és nagyobb rugalmasság az együttműködés, az automatizálás és a biztonság terén.

A Microsoft SQL Server 2005 támogatása az EMC Documentum platformhoz még ebben a negyedévben elérhető lesz. Az EMC Documentum Content Services for Microsoft SharePoint Server 2007 és az EMC Documentum Archive Services for Microsoft SharePoint Server 2007 a tervek szerint 2007 első negyedévében jelenik meg. Az árak a konfigurációtól függően változnak.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció