Oracle Portál szeminárium

Az Oracle Hungary technológiai szemináriumsorozatának első rendezvénye 2003. április 29-én kerül megrendezésre Portál szeminárium - Vállalati portálok kialakítása, az alkalmazások integrálásának eszköze címmel.
A Portál szeminárium - Vállalati portálok kialakítása az alkalmazások integrálásának eszköze című rendezvény időpontja 2003. április 29., 8.30, helyszíne: Hotel Mercure Buda.

A szeminárium résztvevői megismerkedhetnek az Oracle Corporation egyik kiemelt stratégiai termékével, az Oracle9iAS Portallal, mely elsősorban intranetes és internetes portálfelületek kialakítására alkalmas. Segítségével akár egy hét alatt kifejleszthető és rendszerbe állítható egy világméretű cég vállalati webes portálja is. Fő funkcionalitásai közé tartozik a dokumentummenedzsment, a különböző adatbázis-alapú alkalmazások fejlesztése, valamint a felületi integráció biztosítása.

A részvételi szándék a http://www.oracle.com/hu/szeminariumok oldalon jelezhető az Események menüpont alatt, illetve regisztrálni lehet a következő linkre kattintva: Regisztáció

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció