A HONOR elhozza a hajlítható okostelefonos videojátékozás forradalmát

A HONOR és a Gameloft a Porsche Design HONOR Magic V2 RSR-re optmializált játékélményt készít közösen. Az együttmŇĪködés gyümölcse a népszerŇĪ Asphalt 9: Legends egy új verziója, ami 120 fps-sel fut majd a hajlítható készüléken amellett, hogy nagyobb felbontást is kínál a nagy kijelzŇĎn.

 

120 fps-sel a virtuális versenyzŇĎk stabilabb és zökkenŇĎmentesebb élményt kapnak, amivel maximálisan kihasználhatják a játék új szezonjait: a Dragon Race és a Festive Sparks évadok során luxusautókkal lehet száguldozni a sarki fények alatt, ami bámulatos élményt nyújt. A versenyszerŇĪen videojátékozók kihasználhatják a gyorsabb reakcióidŇĎt is arra, hogy látványos technikákat hajtsanak végre, minimalizálják futamidejüket és elsüvítsenek társaik mellett a világ különbözŇĎ városainak digitalizált utcáin. A HONOR ráadásul az elsŇĎ cég, amely hajlítható okostelefonon kínálja 120 fps-sel az Asphalt 9: Legendst.

 

 

A HONOR és a Gameloft teljesen újragondolta a játékot, hogy pörgŇĎs, élvezetes, reszponzív és gyönyörŇĪ képi világú élményt kínálhasson, tökéletesen igazítva a hajlítható képernyŇĎhöz. Ehhez újraalkotta a mobiljáték renderelési folyamatait, shader-csere technológiát alkalmazott, újragondolta a fizikai textúrákat GPU-alapú élrekonstrukciós technikával, valamint mesterséges intelligenciával integrálta a hajlítható készülékek grafikarenderelési képességeit. Mindez rávilágít a HONOR folyamatos innovációs készségeire és arra, hogy a megfelelŇĎ együttmŇĪködések milyen remek eredményeket szülhetnek.

 

Az optimalizált Asphalt 9: Legends a Google Play Áruházban februárban lesz elérhetŇĎ a Magyarországon már kapható HONOR Magic V2-re, illetve a bizonyos európai országokban beszerezhetŇĎ Porsche Design HONOR Magic V2 RSR-re.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció