Galaxy Buds2 Pro fejleszt√©ssel t√°mogatja a hall√°si neh√©zs√©ggel √©lŇĎket a Samsung

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhetŇĎ, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetŇĎvé tegye az ŇĎket körülvevŇĎ világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

 

 

HozzáférhetŇĎ és inkluzív technológia

 

A korábban három hangerŇĎfokozattal rendelkezŇĎ Környezeti Hang funkció a továbbfejlesztés által plusz két fokozattal bŇĎvült, így már öt különbözŇĎ hangerŇĎszint*  áll a felhasználók rendelkezésére ahhoz, hogy a feljavított hangzás elŇĎnyeivel ráhangolódjanak és jobban hallják a körülöttük lévŇĎ világot. 

 

Az Iowai Egyetem Hallókészülék- és Öregedéskutató Laboratóriuma klinikai vizsgálatok keretében mérte a funkció hatékonyságát**, melyek során a Galaxy Buds2 Pro jelentŇĎsen javította a beszédészlelést bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodásban szenvedŇĎknél. A Samsung Medical Center által végzett hasonló tesztek szintén alátámasztották, hogy a Galaxy Buds2 Pro hatékony eszköz lehet bizonyos enyhe és közepes fokú halláskárosodással élŇĎk számára, hogy akár csendesebb helyen is könnyebben tudjanak kommunikálni.

A személyre szabható hangzás új dimenziói

 

Ezzel a továbbfejlesztett funkcióval a Galaxy Buds2 Pro felhasználók az igényeiknek megfelelŇĎen finomhangolhatják a környezeti hangbeállításokat. A hangerŇĎ jobb és bal oldalon külön állítható, a hangszíntartományt pedig a lágytól a tiszta hangokig, öt különbözŇĎ fokozat segítségével szabhatják személyre. Emellett a funkció igazodik a felhasználó igényeihez, így még tisztábban hallhatja a körülötte lévŇĎ világot.

 

„Nagy örömmel mutattuk be a Galaxy Buds2 Pro új, továbbfejlesztett funkcióját, amelyet a Digitális Akadálymentesség Világnapja ihletett.” – mondta Han-gil Moon, a Samsung Electronics Mobilüzletág és Advanced Audio Lab vezetŇĎje. – A Samsung továbbra is azon dolgozik, hogy a felhasználók számára a lehetŇĎ legjobb hangélményt nyújthassa, bárhol és bármikor a Galaxy Buds2 Pro segítségével."

 

ElérhetŇĎség

 

A továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció szoftverfrissítéseken keresztül érkezik a Galaxy Buds2 Pro készülékekre a következŇĎ hetekben***.

 

______________

*A Galaxy Wearable alkalmazásban a Fülhallgató beállításai alatt érhetŇĎ el.

**Az Iowai Egyetem és a Samsung Medical Center klinikai vizsgálatai a Környezeti Hang funkció maximális szintjén (5. szint) zajlottak.

***Az elérhetŇĎség piactól, szolgáltatótól és modelltŇĎl függŇĎen változhat.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció