Teny√©rv√©na alap√ļ fizet√©si megold√°st mutattak be

Az Ingenico és a Fujitsu Frontech észak-amerikai leányvállalata, a Fulcrum Biometrics bemutatta a világ legbiztonságosabb és legpontosabb tenyérvéna azonosításon alapuló biometrikus fizetési megoldását. Az innováció lehetŇĎvé teszi az üzletek számára, hogy felgyorsítsák a pénztári fizetés folyamatát, minimalizálják a csalás kockázatát, és egyszerŇĪsítsék a vásárlói élményt.

Az Ingenico, az egyszerŇĪ és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetŇĎje és a Fujitsu Frontech North America leányvállalata, a Fulcrum Biometrics bejelentette új, tenyérvéna azonosításon alapuló biometrikus fizetési rendszerét.  A megoldás az Ingenico Axium Android termináljait, a Fujitsu már bizonyított PalmSecure technológiáját és Fulcrum Biometrics biometrikus azonosítási technológiáját integrálja.

 

Az új fizetési megoldás lehetŇĎvé teszi a vásárlók számára, hogy bankkártya és PIN-kód használata nélkül, pusztán a tenyerüket egy infravörös érzékelŇĎ felett mozgatva hitelesítsék fizetéseiket. A kényelmes, érintésmentes és higiénikus technológia biztonságosabb, mint az ujjlenyomat és az arcfelismerés, ugyanakkor a technológia további biztonsági szintet kínálhat az erŇĎs azonosítási megoldásokat igénylŇĎ szervezetek számára.

 

 

A szolgáltatás igénybevétele során a kereskedŇĎ elŇĎször infravörös szkennelést (NIR) végez az ügyfél tenyerén az Ingenico által tervezett eszközzel, amely a Fujitsu PalmSecure-F Pro érzékelŇĎjét és szoftverét tartalmazza. Az így kapott kép titkosított, tokenizált, és az ügyfél fizetési kártyájához kapcsolódik az Ingenico biztonságos felhŇĎkörnyezetében. 

 

A Fujitsu több mint egy évtizede kínálja PalmSecure technológiáját, de az érintés nélküli és a mobilfizetés csak mára vált általánossá vált.  Az együttmŇĪködŇĎ partnerek azt remélik, hogy a technológia a világ minden táján jelentŇĎs változást hozhat a fizetések hitelesítésének területén és képes lesz tovább gyorsítani a készpénz nélküli digitális tranzakciók terjedését.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció