A nappali d√≠sze lehet a festm√©nyszerŇĪ LG Pos√© telev√≠zi√≥

Szövetborítás, kifinomult elegancia, páratlan képi világ és beépített mesterséges intelligencia – az LG különleges, Posé névre keresztelt televíziója nem véletlenül érdemelte ki a világ legrangosabb dizájndíjait. A tervezŇĎk elsŇĎdleges célja az volt, hogy a tévé megjelenése minél egyedibb legyen, és bármilyen szobában és térben dekorációs elemként is megállja a helyét. A forma és az anyaghasználat mellett a festŇĎállványhoz hasonlító talp ad mŇĪalkotásra emlékeztetŇĎ megjelenést a különleges tévének, ami így akár a szoba közepén is stílusosan elhelyezhetŇĎ.

 

LenyŇĪgözŇĎ megjelenés

 

Az immár hazánkban is kapható LG Objet Collection Posé egy csúcskategóriás bútorra vagy mŇĪtárgyra emlékeztetŇĎ, különleges televízió, ami bármilyen környezet elegáns kiegészítŇĎje lehet. A tévét a bézs keret és a puha külsŇĎ szövetborítás teszi igazán egyedivé, amellyel nem csak a látványa, de a tapintása is kellemes. A lekerekített élek és lágy vonalak letisztult, természetes hatású külsŇĎt kölcsönöznek az eszköznek, ez a visszafogottság pedig a távirányító kialakításában is megjelenik.

 

 

Elegáns és praktikus megoldások

 

A tévé visszahajló hátoldala lehetŇĎséget nyújt arra, hogy a terméket saját ízlésünknek megfelelŇĎen formáljuk: könyveket, képeket, lemezeket vagy egyéb kisebb méretŇĪ személyes tárgyakat helyezhetünk el rajta, akár egy polcon.  Az ívelt hátoldalhoz rögzíthetŇĎ kelléktartó és kábelrendezŇĎ segítségével pedig a vezetékek és egyéb tartozékok – például modem vagy a távirányító – is könnyen elhelyezhetŇĎk anélkül, hogy rontanának a készülék megjelenésén. Ha pedig eltávolítanánk ezeket a kiegészítŇĎ elemeket, a vezetékek kivezethetŇĎk akár a készülék talpán keresztül is. 

 

 

Akár egy festmény

 

A hagyományos fali konzolra vagy asztalra tervezett tévékkel ellentétben a Posé karcsú, négylábú állványának köszönhetŇĎen szinte bárhol elhelyezhetŇĎ a lakásban. Az ún. Gallery üzemmódban ráadásul a tévé különleges vászonná válik, amelyen mŇĪalkotások vagy fényképek is megjeleníthetŇĎek, így a felhasználók egyedi módon tehetik a lakásuk részévé kedvenc mŇĪveiket vagy az értékes családi pillanatokról készült fotókat.

 

 

A legújabb technológiák

 

A készülék nem csak kívül, belül is csupa prémium megoldást kínál: a 4K felbontású, valósághŇĪ képi világ a legújabb OLED technológiájú kijelzŇĎn végtelen kontraszttal és élénk színekkel jelenik meg. 

 

A különleges LG Objet Collection Posé immár Magyarországon is megvásárolható az LG webshopjában, illetve nyitvatartási idŇĎben, elŇĎzetes idŇĎpontfoglalás után bárki számára ingyenesen megtekinthetŇĎ az LG IX. kerületi székházában berendezett exkluzív, nemrégiben megújult bemutatóteremben.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció