Gamereknek ind√≠tott nyerem√©nyj√°t√©kot a K√ČSZ Csoport

Az építŇĎipar jövŇĎjének alakításába vonja be a Z generációt a KÉSZ Csoport november közepén indított nyereményjátéka. A feladat az egyik legnépszerŇĪbb nyílt világú sandbox videójátékban* fenntartható és mindemellett kreatív épületek tervezése. A komoly nyereményeket kínáló virtuális játékba máris több százan vetették be magukat, de december 4-ig még van lehetŇĎség csatlakozni és nevezni. 

A fenntarthatóság, a kreativitás és persze az építŇĎipar áll a KÉSZ Csoport fiatal generációt megcélzó nyereményjátékának központjában, amelyben a vállalkozó kedvŇĪek szabadjára engedhetik fantáziájukat a virtuális térben. A digitális építkezéseket két népszerŇĪ videós influenszer, Uborcraft és luckeY kíséri figyelemmel. Az elkészült alkotásokat pedig a velük kiegészített szakmai zsŇĪri értékeli majd a játék végeztével.

 

A játékosok a KÉSZ Csoport Instagram oldalán található leírás segítségével léphetnek be a nyílt világú sandbox videojáték platformon kifejezetten erre a célra létrehozott szerverre, ahol saját kódjukkal ellátott parcellán építkezhetnek. Kreativitásukat bevetve akármilyen épületet létrehozhatnak. Az egyedüli kikötés a fenntarthatósági szempontok figyelembevétele. Az elkészült alkotásokat „KÉSZ” táblával megjelölve kell befotózni, majd beküldeni a @keszgroup Instagram oldalára (ezzel leadva a nevezést), 2022. december 4-ig. 

 

 

A versenyzŇĎk ötleteit és zöld szemléletét a szervezŇĎk értékes díjakkal honorálják: a fŇĎnyeremény ugyanis 500 ezer forint, a második helyezett monitort, a bronzérmes gamer széket kap. 

 

A nyereményjátékkal a KÉSZ Csoport egyik fontos iparági célkitŇĪzésére, a fenntarthatóságra kívánja felhívni a figyelmet, fŇĎként a Z és az Y generáció körében. „Ismét egy rendhagyó kezdeményezéssel szeretnénk az iparágat közelebb hozni a fiatalokhoz. A játék alig egy hete indult el, de máris hatalmas sikert arat: több mint 400 parcellát már lefoglaltak a szerveren, és kész pályamŇĪvek is érkeznek folyamatosan. Nagy örömmel tölt el, hogy egy fontos hívószóval ismét sikerült megmozgatnunk a fiatalokat, és a munkáik azt mutatják, hogy már ŇĎk is ismerik a környezetbarát építészeti megoldásokat, még akkor is, ha csupán a virtuális térrŇĎl van szó. Az eredményhirdetés még messze van, várjuk a további jelentkezéseket, a gyŇĎztes mŇĪveket pedig december 9-én mutatjuk be a közönségnek. Azt sem tartjuk kizártnak, hogy a kreatív ötletek a késŇĎbbiekben valós épületek tervezŇĎit is inspirálják majd” – mondta Metykó Tibor, a KÉSZ Csoport marketing és vállalati kommunikációs igazgatója.  

 

A játék részletei a KÉSZ Csoport Instagram-oldalán érhetŇĎek el.  

 

_______________

*  Ebben a videójátékban a játékosok egy blokkokból álló, pixeles, 3D világban találják magukat, melyben különbözŇĎ nyersanyagok felhasználásával készíthetnek eszközöket, illetve ezek segítségével építhetik meg az általuk megálmodott épületeket, melyeket ráadásul tárgyakkal és grafikával is színesíthetnek.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció