A Kyndryl bevezette az √ļj √ľzleti digitaliz√°ci√≥s platformot, a Kyndryl Bridge-t

A Kyndryl új digitális integrációs platformja, a Kyndry Bridge valós idŇĎben kezeli a teljes IT alkalmazás infrastruktúrát és mesterséges intelligenciával ellátott, átfogó, testre szabható kontrollt biztosít a küldetéskritikus mŇĪveletek felett.

A Kyndryl Bridge növeli az üzleti szolgáltatások rendelkezésre állását és biztonságát. Csökkenti az üzembehelyezésekhez, hibaelhárításokhoz szükséges idŇĎt. A megoldás képes átlagosan havi 74 százalékkal csökkenteni a vállalati szerverekkel kapcsolatos incidensek számát. A Kyndryl Bridge mérsékli az IT mŇĪködtetésének költségeit. Támogatja az átláthatóságot, és segít a vállalatokat, hogy a szabályozók által elŇĎírt különbözŇĎ követelményeknek, illetve adatszolgáltatási kötelezettségeknek is megfeleljenek. 

 

A Kyndryl Bridge a Kyndryl különbözŇĎ iparágokban és régiókban szerzett tapasztalatai alapján kialakított sztenderd eljárásrendeket tartalmaz, mérhetŇĎ és nyomon követhetŇĎ folyamatokkal, továbbá széles körŇĪen konfigurálható, hogy minél inkább megfeleljen egy adott vállalkozás körülményeinek. 

 

 

A globális gazdaságban jelenleg prioritás a digitalizáció, továbbá az AI-alapú analitika bevetése az üzleti célok elérése érdekében. Ugyanakkor az üzleti és technológiai komplexitás valamint a hiány az IT szakértŇĎkbŇĎl sok cégnél lassítja az elŇĎrehaladást. A Kyndryl Bridge platformalapú megoldással azonban jelentŇĎsen felgyorsítható a vállalatok digitális átalakulása. Ebben a folyamatban a komplexitás kezelése az egyik olyan tényezŇĎ, amire a digitálisan átalakuló cégének jelenleg a legnagyobb szükségük van. A Kyndryl Bridge azzal segít a komplexitás menedzselésében, hogy integrálja és összekapcsolja az összetett irányítási és folyamateszközöket.  

 

Összefoglalva, a Kyndryl Bridge olyan megoldás, amellyel jobban mŇĪködtethetŇĎ a kritikus IT infrastruktúra és segítségével gyorsabban lehet haladni a digitális átalakulás útján. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció