Agrár- és egészséginnovációk mutatkoztak be Budapesten

Budapesten került sor a TOP 100 Media InnoInvest DemoDay 2022 rendezvényére, ahol számos hazai innovátor mutatkozott be a szakmai zsŇĪri és a közönség elŇĎtt. A fejlesztések nagy része az agrár- és az egészségszektor területérŇĎl érkezett.

„A TOP 100 Media elkötelezett az ígéretes hazai innovációk irányába. Rendszeresen segítjük érvényesülésüket és támogatjuk a piacra jutásukat” – mondta Radván Sándor fŇĎszerkesztŇĎ.

 

Az egész napos eseményen közel 20 befektetŇĎ és 30 innovátor vett részt. A hazai szakemberek és intézmények mellett a kínai és az amerikai piac is képviseltette magát. A nagy sikerŇĪ eseményt az innovációval kapcsolatos elŇĎadások és a díjátadók zárták.

 

 

Az innovátorok bemutatkozásai alapján az SBGK Ügyvédi Iroda és Szabadalmi ÜgyvivŇĎi Iroda jóvoltából öt innováció részesült „Ígéretes innováció” elismerésben és az ezzel járó egy–egy órás ingyenes ügyvédi, illetve szabadalmi ügyvivŇĎi személyes konzultációs díjban:

  • Dorogi Gábor (Centipede – automatizált 3D modellek CT felvételekbŇĎl),
  • Gallai Máté (Kuube – okos utcabútorok mindenhol),
  • Pelczer Dóra (Artemis – menstruációs fájdalmat csillapító okosruha),
  • Prof. Csikász-Nagy Attila Pitch: Keömley-Horváth Bence (Cytocast – személyre szabott sejtszimulátor),
  • Lele Lajos és Mucsiné Dr. Hoffmann Anna (Alga-System – Spirulina alga elŇĎállítása).

 

Dr. Varga Miklós, Florida állami közjegyzŇĎje és startup-üzleti mentor három cég részére adott át díjat. A fŇĎdíjat, a díjmentes amerikai cégalapítást 3 millió forint értékben Kiss Balázs (Seyu – szelfis szurkolás) nyerte. Az egy–egy millió forint értékŇĪ különdíjak nyertesei: Gallai Máté (Kuube – okos utcabútorok mindenhol) és Tajti László (Clarabot – biztonságos, könnyen hozzáférhetŇĎ, globális információmegosztó rendszerek).

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció