Project Management Institute minŇĎs√≠t√©st szerzett a Corvinus

A Budapesti Corvinus Egyetem az elsŇĎ hazai felsŇĎoktatási intézmény, amely bekerült a Project Management Institute minŇĎsített oktatói intézményeinek sorába.

A PMI a világ legnagyobb, projektmenedzsereket tömörítŇĎ, szakmai nonprofit szervezete, amely olyan stabil mŇĪködésŇĪ, megfelelŇĎ minŇĎségbiztosítási rendszerrel rendelkezŇĎ szervezeti partnerekkel dolgozik együtt, akik több éve, magas színvonalon teljesítenek a projektmenedzsment képzésben.

 

Az idén nyáron megszerzett minŇĎsítés egyrészt tovább fogja erŇĎsíteni a Budapesti Corvinus Egyetem projektmenedzsment képzéseink pozícióját a piacon, másrészt megnyitja a lehetŇĎséget olyan nagy érdeklŇĎdésre számot tartó, PDU-pontot adó rövidebb, tematikus képzések megszervezésére elŇĎtt, amely ötvözi az egyetemi hagyományokat a modern, üzleti és projektmenedzseri szemlélettel. Ezáltal a résztvevŇĎk nem csupán képesek lesznek teljesíteni a hároméves követelményt, hanem mély, átfogó tudásra is szert tehetnek majd már a Budapesti Corvinus Egyetemen falain vagy virtuális oktatótermein belül.  

 

A sikeres PMI ATP akkreditációt komoly, közel egyéves elŇĎkészítŇĎ munka elŇĎzte meg, amelyben az Egyetem több szervezeti egysége (Vállalkozásfejlesztési Intézet, Programmenedzsment, Akkreditációs Iroda, Jogi Iroda, valamint két hallgató) is részt vett.  A minŇĎsítés megszerzésében a Corvinus stratégiai partnere, a PMI magyar tagozata is szakmai támogatást nyújtott.  

 

A Budapesti Corvinus Egyetem a PMI Budapest magyar tagozatával közösen 2021. szeptemberétŇĎl indította el nemzetközi, angol nyelvŇĪ, posztgraduális oklevelet adó, projektmenedzser szakirányú továbbképzési szakját. A szakon olyan projektmenedzsereket képeznek majd, akik közepes komplexitású hazai és nemzetközi projektekben egyaránt megállják a helyüket.  

 

A Budapesti Corvinus Egyetem Magyarországon a negyedik olyan szervezet, amely elnyerte a PMI Authorized Training Partneri minŇĎsítést, a felsŇĎoktatási intézmények közül pedig az elsŇĎ.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció