Keresik 2021 legjobb gyárát!

A GyártásTrend évente megrendezésre kerülő versenye ismét elindul, hogy megtaláljuk az Év Gyárát. 2021-ben az előző évben kialakított kategóriarendszerben pályázhatnak a vállalatok, megmérettetve magukat a legjobbak között.

Immár hetedik éve rendezzük meg az Év Gyára versenyt, a tavalyi évhez hasonlóan pedig most is kilenc kategóriában várjuk a nevezéseket. Külön értékeljük majd a KKV és nagyvállalatokat, ezzel is kiegyenlítettebb feltételeket biztosítva a mezőnyben. A célunk, hogy minden gyártó értékes tapasztalatokkal gazdagodjon a fordulók végén, jobb rálátást szerezve saját folyamataira és jó példákat látva másoktól.

 

Az évente megrendezett hagyományos versenyünk idei főtámogatója a Vodafone Business, az Energiahatékonysági kategória szponzora pedig az E.ON. A nagyvállalati tapasztalat, a PPH Media kiadó által jelentett nemzetközi háttér és a szakértői zsűri garanciát jelent arra, hogy a verseny során Magyarország legjobb gyárait hirdethetjük majd ki.

 

Hasonlóan a korábbi évekhez, idén is a Process Solutions Group végzi a nevezettek pályázatának értékelését, majd egy szakértői csapat látogat el a gyárakba az auditokra a shortlistre került vállalatokhoz. Az összetett Év Gyára díjat külön ítéljük oda a 3 milliárd forint alatti, a 3 és 15 milliárd forint közötti, és a 15 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjainak. Mind a kilenc kategóriában pályázhatnak azok a cégek, amelyek rendelkeznek hazai termelőegységgel, az Év Gyára cím eléréséhez pedig több kategóriában érvényes nevezéssel, továbbá legalább egy kategóriagyőzelemmel kell rendelkezni.

 

2020-ban három összetett nyertest hirdethettünk különböző bevételi kategóriákban. A nagyvállalati győztes (15 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel) a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyáregysége lett. A KKV-k között a 3 milliárd forint alatti éves árbevételű vállalatok kategóriáját a Hirschler Glas Kft., a 3 és 15 milliárd forint közötti éves árbevételű kategóriát pedig a Viterra Növényolajgyártó Kft. nyerte meg. 

 

A tematikus kategóriákban szoros verseny alakult ki, a shortlistes vállalatok között nehéz volt döntést hoznia a zsűrinek. A szakértők szerint azonban megtiszteltetés már maga a részvétel is egy ilyen szakmai közösség munkájában. Arra törekszünk, hogy az Év Gyára verseny továbbra is ilyen, magas színvonalú és fontos verseny maradhasson.

 

Ha szeretné Ön is összemérni gyárát más termelő vállalatok hazai üzemeivel, nevezzen be a versenyre és kérje pályázati anyagunkat. Már önmagában a pályázati folyamat, az audit és az értékelés hasznos tapasztalatot jelenthet. Ha pedig szeretné elérni a verseny célközönségét, az ország legjobb gyárait, csatlakozzon szakmai partnerként az Év Gyára versenyhez.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció