HoReCa HƑsök DĂ­j 2021

Új díjat alapított a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event Tagozata és a Trade magazin. Tíz kategóriában keresik a szektor azon szereplƑit, akiknek a koronavírus-járvány idején sikerült valamilyen különleges megoldással menteni a menthetƑt: a kollégákat, a közösséget, a szolgáltatásukat. A kitüntetƑ címre maguk az érintettek pályázhatnak fotókkal illusztrált történetük feltöltésével a www.horecahosok.hu oldalon.

„Most, hogy a pandémia által alaposan felforgatott világunkban kezd helyreállni az élet, és a horeca- és rendezvényszektor lehetetlen helyzetbe került szereplƑi is újraszervezik tevékenységüket, érdemes visszatekintenünk, összegyƱjtenünk e rendkívüli idƑszak pozitív példáit – mondja Bódi Krisztina, a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event Tagozatának tagozatvezetƑje. – Épp ezért keressük a magunk mögött hagyott másfél év hƑseit. Azokat, akik valamilyen különleges megoldással mentették a menthetƑt: a kollégákat, a közösséget, a szolgáltatásukat. Az Ƒ elismerésükre alapítottuk a Trade magazinnal közösen a HoReCa HƑsök Díjat. Feladatunknak tartjuk, hogy példájukat a szakma elé tárjuk, és sztorijukat a nagyközönség is megismerhesse.”

 

A kitüntetƑ címre maguk az érintettek pályázhatnak, 10 kategóriában, fotókkal illusztrált történetük feltöltésével a www.horecahosok.hu oldalra. Ezt augusztus 5-23. között tehetik meg a következƑ kategóriákban: Étterem; Bár; Kávézó; Kantin / Közüzemi étkezde; Szálloda / Panzió; Bisztró / Pékség / Benzinkút shop / ReggelizƑ hely; Büfé; Gyorsétterem; Cukrászda; Streetfood.

 

A zsƱrizést az MMSZ HoReCa és Event Tagozat tagjai végzik. A nyerteseket szeptember 6-ig értesítik.

 

A djíátadó a Business Days konferencia HoReCa napján, szeptember 20-án, Tapolcán lesz.

 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł