Információk a HONOR Magic3 sorozatról

A HONOR a mai napon csatlakozott a Global CEO Tech Talkhoz, hogy megossza az 5G és az AI korszakában az intelligens és összekapcsolt élet jövŇĎjérŇĎl alkotott elképzeléseit. Benjamin Lim, a Reuters korábbi pekingi irodavezetŇĎje és észak-ázsiai vezetŇĎ tudósítója volt a moderátor, míg George Zhao, a HONOR Device Co.,Ltd. vezérigazgatója, Cristiano Amon, a Qualcomm Incorporated elnök-vezérigazgatója, Sitao Xu, a Deloitte China vezetŇĎ közgazdásza és partnere, valamint Nathan Midler, a Harvard Business Publishing kínai igazgatója szintén csatlakozott a beszélgetéshez, hogy értékes meglátásokat osszanak meg arról, hogy az AI és az 5G hogyan teszi lehetŇĎvé mindenki számára az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapokat.

A beszélgetés során Cristiano kifejtette a Qualcomm azon törekvését, hogy az 5G és az AI technológiákban rejlŇĎ lehetŇĎségeket felszabadítva a felhasználók számára még transzformatívabb és innovatívabb élményt nyújtson. Izgatottan jelentette be továbbá, hogy a HONOR az elsŇĎ olyan készülékgyártók (OEM) között van, amelyek Snapdragon 888 Plus platformon mŇĪködŇĎ okostelefont dobtak piacra, és felhívta rá a figyelmet, hogy a két márka rövid idŇĎ alatt milyen eredményeket ért el együtt.

 

George kiemelte, hogy a közelgŇĎ HONOR Magic3 sorozatot a Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmal érkezik, megjegyezve: „A több mint 20%-kal nagyobb AI teljesítményt nyújtó Snapdragon 888 Plus több neurális hálózat egyidejŇĪ futtatására is képes. A platform iparágvezetŇĎ teljesítménye biztosítja a HONOR Magic3 sorozat számára azt a rugalmasságot, amelynek köszönhetŇĎen a legjobb mobil- és kameraélményt képes nyújtani.”

 

A Global CEO Tech Talk volt az elsŇĎ alkalom, amikor a vállalat többet is megosztott a HONOR Magic3 sorozat formatervezési inspirációjáról, megjegyezve, hogy a közelgŇĎ okostelefont a Magic Hour színei ihlették, amely a fotózás és videózás világában arról híres, hogy a legjobb napszak a fényképezéshez. A napnyugta elŇĎtti vagy napfelkelte utáni 15-20 perces idŇĎszakban, amikor a nap -6° és -4° között van a horizont alatt, az ég sötétkék színben világít. Amikor a nap -4° és 6° között van a horizont felett, az ég rózsaszín, vagy rózsaszín-arany árnyalatú. Ezek a Magic Hour alatti színfázisok adták a HONOR Magic3 sorozat két színének nevét: Blue Hour és Golden Hour.

 

 

Fotó: Global CEO Tech Talk by Reuters Plus

 

A HONOR legújabb forradalmi technológiáinak bemutatása mellett George Sitaóval és Nathannal a HONOR terveirŇĎl is beszélgetett: a vállalat a felhasználók hálózatba kapcsolt eszközök által támogatott mindennapjait hivatott elŇĎsegíteni, különösen a magánélet, az egészség és a fitnesz, valamint a fenntarthatóság terén. Kifejezte, hogy a HONOR szilárdan hisz abban, hogy "a magánéleted a tiéd", hangsúlyozva a márka elkötelezettségét, hogy biztonságos rendszerekkel és megoldásokkal segítse a fogyasztókat személyes adataik még biztonságosabb kezelésében. Ennek elérése érdekében George megjegyezte, hogy a HONOR kifejezetten a HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) operációs rendszert hozta létre, egy olyan operációs platformot, amely a legmagasabb szintŇĪ adatvédelmet biztosítja a mobilfizetéshez és az arcfelismeréshez.

 

George beszélt a HONOR "1+8+N" termékstratégiájáról is, amely azt jelenti, hogy a vállalat az okostelefonokra, mint a platform magjára összpontosít, miközben más csatlakoztatott termékeket fejleszt, azzal a céllal, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa többek között a mobil irodában, az intelligens otthonban, az egészségmegŇĎrzés vagy a fitnesz területén, vagy akár az okostelefon használatával történŇĎ kikapcsolódásban. E stratégia részeként a HONOR a Shanghai Jiaotong Egyetemmel közös sportlaboratóriumot hozott létre az innováció elŇĎsegítése érdekében, hogy a vállalat a fitnesz területén betöltött vezetŇĎ szerepét tovább erŇĎsíthesse korszerŇĪ egészségügyi és fitnesz megoldások kifejlesztésével.

 

A Global CEO Tech Talkról további információkért, illetve a teljes panelbeszélgetés megtekintéséhez kérjük, látogasson el az alábbi linkre: https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció