A Delta Systems a hazai ipari digitalizáció felgyorsítását célozza meg

A hazai gyártó- és termelŇĎcégek digitális transzformációjának katalizálása érdekében az ország egyik vezetŇĎ IT integrátora, a Delta Technologies Nyrt. 100%-os leányvállalata a Delta Systems Kft. és a 28 éve a hazai kutatás-fejlesztés meghatározó szereplŇĎjének számító, Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. stratégia együttmŇĪködésbe léptek egymással.

A Delta Systems Kft. mindig is elkötelezett volt az Ipar 4.0 technológiák minél szélesebb körŇĪ elterjesztésének ügye iránt, és elismert hazai megoldásszálítóként folyamatosan keresi az együttmŇĪködési lehetŇĎségeket a magas hozzáadott értékŇĪ hazai kutatólaborokkal és szakmai mŇĪhelyekkel.

 

Az együttmŇĪködés célja, hogy a hazai vállalatok termelésfejlesztési és automatizációs kihívásaira olyan egyedi, a legmodernebb technológiai elvárásoknak is megfelelŇĎ válaszokat adjanak, amelyekkel ügyfeleik képesek lesznek jelentŇĎsen növeli a gyártási hatékonyságukat. Mindezt olyan módon, hogy a fejlesztési költségek figyelembe vegyék a hazai piac lehetŇĎségeit, és az együttmŇĪködésnek köszönhetŇĎen a leginnovatívabb technológiák is elérhetŇĎ áron állnak a cégek rendelkezésére.

 

Az együttmŇĪködés legfontosabb területei: „Zöld Gyártás”, Termeléshatékonysági Monitoring és Vezérlési Rendszerek fejlesztése, egyedi mérnöki modellezések, Mesterséges Intelligencián alapuló sémaanalitikai megoldások.

 

„A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. elsŇĎdleges célja, hogy az alkalmazott kutatási eredményeket minél gyorsabban, hatékonyabban a piac rendelkezésére bocsássa. Ezért elengedhetetlenek számunkra az olyan üzleti és technológiai partnerek, akik a piac szereplŇĎivel és a végfelhasználókkal napi kapcsolatban vannak, így közvetítŇĎ szerepet játszanak, segítenek a kutatási eredményeket eljuttatni hozzájuk, támpontot adva ezzel a fejlesztési irányvonalak meghatározásához. A Delta Systems Kft. személyében egy ilyen partnerre találtunk. Az itt dolgozó mérnökök, szakemberek a mi kutatóinkkal közösen gondolkodva, a piaci igényeket maximálisan szem elŇĎtt tartva, olyan innovatív megoldásokat tudnak szállítani, amely elengedhetetlen a fenntartható gazdasági fejlŇĎdés megvalósításához. Bízunk benne, hogy a jövŇĎben közösen támogathatjuk a hazai vállalkozások sikerességét” – nyilatkozott Bognár Ildikó, az intézet Üzletfejlesztési Igazgatója.

 

„Üzleti stratégiánkban mindig is kiemelt hangsúlyt kapott a legmodernebb hazai kutatás-fejlesztési mŇĪhelyekkel való szoros együttmŇĪködés kialakítása, hogy az ügyfeleink számára minden területen, így az ipari automatizációban is a legmodernebb technológiai megoldásokat tudjuk kínálni. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel való stratégiai együttmŇĪködésünknek köszönhetŇĎen az ügyfeleink bármilyen egyedi Ipar 4.0  igényére vagy innovációs elképzelésére tudunk professzionális megoldást kínálni, akár egyedi fejlesztésben” – mondta Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezetŇĎ igazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció