Ingyeness√© teszi a fŇĎbb oktat√°si oldalak el√©r√©s√©t h√°l√≥zat√°n a Telenor

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM) egyeztetve a Telenor Magyarország minden elŇĎfizetŇĎje számára ingyenesen elérhetŇĎvé teszi az otthontanuláshoz szükséges legfŇĎbb weboldalak elérését.

Bár a vállalat szolgáltatásai nem tartoznak a díjmentes, helyhez kötött internet-hozzáférésrŇĎl szóló kormányrendelet hatálya alá, a HiperSuli oktatási program létrehozójaként a Telenor kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy a lehetŇĎ legtöbb ember számára elérhetŇĎvé tegye a digitális oktatásban való részvételt. Az ingyenes elérés a vírushelyzet miatt bevezetett vészhelyzeti intézkedések idejére szól és automatikusan, már november 27-étŇĎl egészen 2021. február 8-ig elérhetŇĎ minden Telenor ügyfél számára, az elŇĎfizetŇĎknek ezzel kapcsolatban teendŇĎjük nincs.

 

A forgalmi díjmentességgel elérhetŇĎ oktatási oldalak listája a Hipersuli weboldalon érhetŇĎ el. Ezen weboldalak látogatása bármilyen mobileszközön vagy nagyképernyŇĎs Hipernet hozzáférés esetén nem terheli a tarifába foglalt adatkeretet, azaz ingyenessé válik a cég elŇĎfizetŇĎi számára.

 

„Öt éve dolgozunk a Hipersuli programunkban azért, hogy fejlesszük az elérhetŇĎ digitális oktatási módszertanokat és támogassuk az online oktatásra és újításokra nyitott pedagógusok munkáját. Emellett büszke támogatója vagyunk a KórházSuli és az E-Tanoda kezdeményezéseknek. Ezért is volt magától értetŇĎdŇĎ számunkra, hogy a vírushelyzet miatt bevezetett korlátozások idején egy olyan megoldást kell találnunk, amellyel a lehetŇĎ legtöbb otthon tanulónak valós segítséget nyújthatunk” – mondta Mészáros Attila, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció