A Fujitsu gyors√≠tja az √°t√°ll√°st a hibrid √©s t√∂bbfelhŇĎs k√∂rnyezetekre

A Fujitsu lehetŇĎvé teszi a szervezetek számára a hibrid IT- és többfelhŇĎs környezetekben folytatott innováció jelentŇĎs felgyorsítását. A PRIMEFLEX for VMware portfólió fejlesztései támogatják az átemeléses (lift and shift) módszerrel mŇĪködŇĎ konténereket és a Kubernetes ökoszisztémát. Ezzel lehetŇĎvé teszik az ügyfelek számára, hogy a modern alkalmazásokat a virtuális gépekkel együtt fejlesszék, futtassák és skálázzák a meglévŇĎ infrastruktúrán. A feladatok zökkenŇĎmentesen migrálhatók a felhŇĎ és az adatközpont között, így a vállalatok dedikált DevOps szemléletet alkalmazva gyorsíthatják adatvezérelt átalakulásukat.

A konténerek és a Kubernetes képezik a felhŇĎnatív alkalmazások alapját, és támogatják a digitális korszak modern alkalmazásainak többségét. A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware portfólió most már a VMware vSphere7 verziót is támogatja, amely lehetŇĎvé teszi a szervezetek számára a Kubernetes használatát a VMware Tanzu alapjain. Az üzemeltetŇĎk így olyan konszolidált, teljesen hibrid környezethez jutnak, amelyben párhuzamosan felügyelhetik a modern és a hagyományos alkalmazásokat. A virtuális gépek mellett konténereket futtatva egyszerre élvezhetik a régi és az új világ elŇĎnyeit, modernizálhatják feladataikat, és minden alkalmazáshoz a megfelelŇĎ felhŇĎt vehetik igénybe – optimalizálva ezzel az infrastruktúra teljesítményét és költségeit. 

 

Az elŇĎtesztelt és teljes körŇĪen tanúsított Fujitsu PRIMEFLEX for VMware portfóliót konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrakonfigurációk alkotják. Ez a portfólió biztosítja a legagilisabb és költséghatékonyabb alapot a digitális innovációhoz és az új üzleti szolgáltatásokhoz. A Fujitsu gyorsan és könnyen bevezethetŇĎ, integrált megoldással, tökéletesen hangolt hardver- és szoftverelemekkel támogatja a számítási és adattárolási mŇĪveleteket és a hálózati csatlakozást. A PRIMEFLEX portfólió sokféle területen jól használható: pl. virtuális asztali infrastruktúrák (VDI), online tranzakció-feldolgozás (OLTP), analitikai feladatok, adatbázisok (köztük az SAP HANA). A szervezetek három különbözŇĎ infrastruktúra közül választhatnak a PRIMEFLEX portfólión belül, így minden esetben az adott számítási és adattárolási követelményeknek legmegfelelŇĎbb architektúrát építhetik ki maguknak.

 

A Fujitsu Infrastructure Manager gondoskodik a PRIMEFLEX megoldások egyszerŇĪ életciklus-kezelésérŇĎl. A Fujitsu testre szabott tanácsadást és egykapus támogatást is biztosít a portfólióhoz.

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu PRIMEFLEX for VMware vSphere, a PRIMEFLEX for VMware vSAN és a PRIMEFLEX for VMware Cloud Foundation egyaránt támogatja a VMware vSphere 7 verziót. A meglévŇĎ ügyfelek egyszerŇĪen frissíthetnek a legújabb verzióra. A PRIMEFLEX portfólió elérhetŇĎ közvetlenül a Fujitsutól és partnerhálózatától. Az ár specifikációtól függ, és 50 ezer eurótól indul. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció