Az Apple Pay mobilfizet√©si szolg√°ltat√°s m√°r az MKB Bank √ľgyfelei sz√°m√°ra is el√©rhetŇĎ!

Az MKB Bank elhozta ügyfeleinek az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást, mellyel egyszerŇĪen, gyorsan és biztonságosan fizethet, anélkül, hogy fizikailag használná bankkártyát, gombokhoz érne, vagy készpénzzel érintkezne. A tranzakciók biztonságát az iPhone garantálja. 

A fizetéshez az ügyfélnek egyszerŇĪen csak a kártyaelfogadó terminálhoz kell érinteni iPhone-ját, vagy Apple Watch okosóráját. Minden Apple Pay tranzakció biztonságos, mivel ujjlenyomat felismerŇĎ (Touch ID) vagy arcfelismerŇĎ (Face ID) biometrikus azonosításon alapul, és mert az ügyfél egyszer használatos jelszavas azonosítással hagyhatja jóvá tranzakcióit. Az Apple Pay fizetési módot elfogadják az élelmiszerboltok, gyógyszertárak, taxik, éttermek, kávéházak, üzletek, és sok más kereskedelmi egység is. 

 

Az ügyfelek emellett iPhone-nal, iPad-del és Mac számítógéppel is fizethetnek az Apple Pay-t elfogadó applikációkon belül és az interneten is anélkül, hogy felhasználói fiókokat kellene létrehozniuk, vagy többször be kellene gépelniük szállítási és számlázási adataikat. Az Apple Pay segítségével könnyen fizethet többek közt ételrendelések során a házhoz szállított élelmiszerekért, internetes vásárlások alkalmával, illetve tömegközlekedésen vagy parkolás során is. SŇĎt az Apple Pay az Apple Watch-on elérhetŇĎ alkalmazásokban történŇĎ fizetésre is használható. 

 

Az adatvédelem és biztonság az Apple Pay fŇĎ jellemzŇĎi közé tartoznak. Éppen ezért fizetéskor a fizikai kártya adatokat sem az Apple eszközök, sem az Apple szerverei nem tárolják, és kereskedŇĎkkel sem osztja meg azokat. Ehelyett a rendszer egyedi eszközazonosítót hoz létre, melyet titkosít, és biztonságosan tárolja a Secure Element nevŇĪ, az iparági szabványoknak megfelelŇĎ, hitelesített chipen, amely célja a fizetési információk biztonságos tárolása az eszközökön. 

 

Az Apple Pay beállítása nagyon egyszerŇĪ, pár lépés után már használhatja is készülékét fizetésre. Ehhez nem kell mást tennie csak iPhone-ján megnyitni a Wallet alkalmazást, majd megérinteni + jelet, és az utasításokat követve hozzáadni MKB bankkártyáját az alkalmazáshoz. Miután hozzáadta kártyáját iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac készülékéhez, rögtön használhatja is az Apple Pay-t fizetésre, és természetesen továbbra is jogosult marad MKB bankkártyáihoz járó kedvezményekre és elŇĎnyökre.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció