A Xerox √ļj applik√°ci√≥ja t√°mogatja a rugalmas munkahelyi k√∂rnyezet kialak√≠t√°s√°t

A Xerox bejelentette a Team Availability App elindulását. A gyorsan telepíthetŇĎ applikáció valós idejŇĪ megoldást kínál azon szervezetek számára, amelyeknek lényeges a munkavállalók elérhetŇĎségének és lokációjának pontos nyomon követhetŇĎsége. A rugalmas munkakörnyezetben dolgozók menedzselése szempontjából fontos tudni, hogy az alkalmazottak éppen hol dolgoznak, vagy dolgoznak-e egyáltalán.

A szervezetek aktívan támogatják a hibrid (otthoni és irodai) munkavégzést és be is ruháznak az ehhez szükséges technológiai megoldásokba. A Xerox megbízásából nemrégiben készült globális üzleti felmérés szerint a szervezetek 58%-a egy éven belül tervezi megváltoztatni a távoli munkavégzésre vonatkozó irányelvét. A járványügyi helyzet miatt elŇĎtérbe került hibrid munkavégzés ugyanakkor felfedte a technológiai hiányosságokat, ami miatt a cégek növelik a beruházásaikat a távoli technológiai, valamint a hibrid munkavégzést segítŇĎ erŇĎforrásokba.

 

„A munkaerŇĎ menedzselése a járvány idején olyan egyedi kihívásokkal jár, amelyeket korábban egyetlen szervezet sem tapasztalt” – mondta Joanne Collins Smee, a Xerox ügyvezetŇĎ alelnöke. „A szervezeteknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ki és hol érhetŇĎ el, hogy így jobb döntéseket hozzanak az erŇĎforrások és a munka elosztásakor. Ez az applikáció pedig valós idejŇĪ adatokkal segíti a menedzsereket, akiknek a munkavállalói különbözŇĎ helyeken találhatóak.”

 

Más ilyen jellegŇĪ menedzsment eszközökkel ellentétben – amelyeket be kell kapcsolni az IT infrastruktúrába és hetekig tart bevezetni – a Team Availability App órákon belül készen áll a használatra. Az alkalmazás testre szabható és adatvédelmi szempontból védett adatokat biztosít az engedélyezett felhasználók számára a stratégiai döntéshozatalhoz. A Xerox az egész vállalaton belül bevezeti az alkalmazást, hogy támogassa a munkahelyre való biztonságos és fokozatos visszatérést. A Xerox ezt az alkalmazást használja dolgozói egészségének napi ellenŇĎrzésére is. 

 

A Xerox Team Availability App egy GDPR-kompatibilis, elŇĎfizetéses szolgáltatott szoftver. A csapat elérhetŇĎségét nyomon követŇĎ alkalmazás elérhetŇĎ az App Store-ban és a Google Play Store-ban.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció